SZLOVÉNIA ÉS AZ ŐRSÉG TAVASSZAL, ANYÁK NAPJÁRA ORCHIDEÁT

Időpont:          2017.április 22-23.     2 nap/ 1 éj

Indulás:          7 óra, Művelődési ház, Vác

Utazás:          autóbusszal

Elhelyezés:     panzióban, 2-3 ágyas saját fürdőszobás szobákban, Lenti

Ellátás:          reggeli

Fakultatív vacsora: 2500 Ft/fő / alkalom, büfé jellegű

Min.létszám:     35 fő

 

 

 

PROGRAM

 

1. nap: Indulás Vácról 7 órakor, utazás Szlovéniába, Lendvára (várlátogatás, Szent Katalin templom, Makovecz Imre Kulturális Központ, vásárlási lehetőség). Érkezés Lentibe a délutáni órákban, a szobák elfoglalása, majd fakultatív programként fürdőzés a szállás szomszédságában található Lenti Termálfürdő és Szent György Energiaparkban. Este vacsoralehetőség a panzióban.

 

2. nap: Reggeli után kirándulás Szentgyörgyvölgybe, a református templom megtekintése. Ezután látogatás Csótár Rezső fazekasmesternél, fazekasbemutató.  Velemérben az Árpád-kori templom megtekintése, Magyarszombatfalván házi készítésű tökmagolaj vásárlása. Átkelés Szlovéniába, látogatás a Dobronakba Közép-Európa  híres és egyetlen Orchidea Farmjára és Trópusi kertjébe, ahol évente csaknem 500 ezer növényt nevelnek. A 14 ezer négyzetméteres üvegházában - amelyet termikus energiával, saját termálkútjukból fűtenek -, 160-féle orchideát termesztenek, trópusi körülményeket biztosítva számukra. Nemrég egy 500 négyzetméteres trópusi kertet is kialakítottak, ahol nemcsak orchideákat, hanem a kávén és a borson át az ananászig, banánig számtalan trópusi és szubtrópusi növényt termesztenek. Vásárlási lehetőség.  Indulás haza délután, érkezés Vácra az esti órákban.

 

Részvételi díj: 19.000 Ft/fő      Előleg: 7.000 Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza az útiköltséget, a szállást reggelivel valamint az idegenvezetést. Nem tartalmazza az útlemondási biztosítást (5%),

az utasbiztosítás díját (800 Ft/fő) a fakultatív vacsora árát (2.500 Ft/fő)

 és a belépőjegyeket (farm 5 euro, fürdőbelépő: kb. 1.600-2.500 Ft Velemér:300 Ft).

Az utazáshoz érvényes személyi igazolvány vagy útlevél szükséges!

     

Látnivalókban gazdag, kellemes utazást kívánunk!

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Adószám13913328-2-13

 

Sorrend: 
8