ZARÁNDOKLAT FATIMÁBA A JELENÉSEK 100. ÉVFORDULÓJÁRA

 

Időpont: 2017.szeptember 26. - október 06.        11 nap / 10 éj

Indulás: 4:30 óra, Művelődési ház, Vác

Utazás: autóbusszal

Elhelyezés: ***,****-s szállodákban, zarándokházban Fatimában

Ellátás: 1. nap nincs vacsora, 2. naptól félpanzió

Egyágyas felár: 75.000 Ft/fő

Min. létszám: 35 fő

 

 

PROGRAM

 

1.nap: Indulás hajnali 4:30-kor Vácról, majd Budapestről. Egész napos utazás pihenőkkel Szlovénián keresztül Olaszországba, tranzitszállás Savonában. Szállás elfoglalása. Este nincs vacsora!

2.nap:  Reggeli után utunk folytatása, érkezés Spanyolországba, Barcelona környéki szálláshelyünkre. Szállás elfoglalása, vacsora.

3.nap: Reggeli után Monserrat megtekintése (híres bencés kolostor), délután továbbutazás Zaragozába. Érkezéstől függően, este rövid séta Zaragoza belvárosában (Ima az Oszlopos Madonnánál) Szállás elfoglalása, vacsora.

4. nap: Reggeli után indulás Fatimába, érkezés a kora esti órákban. Szállás, vacsora.

5.nap: Reggeli után látogatás a fatimai templomban, majd a közeli látnivalók felkeresése: Batalha (Győzelmes Szűzanya temploma és kolostora) Alcobaca  (ciszterci monostor) Nasaré (óceán partja, régi halászfalu). Vissza a szállásra, vacsora. Részvétel az esti körmeneten.

6.nap: Reggeli, keresztút és részvétel a délelőtti ünnepélyes szentmisén. Ebéd. Délután látogatás Aljustrelbe, a látnokok házához. Vásárlási lehetőség. Visszatérés a szállásra, vacsora.

7.nap: Reggeli, majd a szállás elhagyása. Utazás rövid pihenőkkel Santiago de Compostelába. Érkezés a délutáni órákban. A zarándokhely látnivalóinak ( Szent Jakab katedrális..) megtekintése. Szállás elfoglalása, vacsora.

8.nap: Reggeli után elhagyjuk a várost, utazunk Lourdes-ba. Szállás elfoglalása, vacsora. Az érkezés függvényében az esti körmeneten való részvétel.

9.nap:  Reggeli után zarándok programok Lourdesban ( szent mise, keresztút, szent hely látnivalói, este gyertyás körmenet) megtekintése. Szállás, vacsora.

10.nap:   Reggeli után elutazás, tranzitszállás Savonában. Szállás, vacsora.

11.nap: Reggeli után folyamatos hazautazás, többszöri pihenőkkel. Érkezés Vácra a késő esti órákban.

 

Részvételi díj: 246.000 Ft/fő  Előleg: 98.000Ft/Fő

 

A részvételi díj tartalmazza az utazást, szállást szállodákban illetve a zarándokházban és az ellátást a programnak megfelelően.

A részvételi díj nem tartalmazza: az útlemondási biztosítást (5%),az ajánlott BBP biztosítást (4400 Ft/fő) és a belépőjegyeket  (kb.50 euro).

 

Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel!

 

Lelkiekben és élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!

        

 

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Adószám: 13913328-2-13

 

Sorrend: 
116