HAJÓZÁS AZ ALDUNÁN

 

Időpont: 2017. június 15-18.        4 nap / 3 éj

Indulás: 5:30 óra, Művelődési ház, Vác

Utazás: autóbusszal

Elhelyezés: 3* szállodában, 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban

Ellátás: Félpanzió

Min.létszám: 35 fő

 

 

PROGRAM

 

1. nap: Indulás Vácról, átkelés Röszkénél. Továbbutazás Újvidékre a Vajdaság tartományi székhelyére (150 éves katolikus templom, a szerb és a magyar színház, Duna Park), majd a Dunán átkelve, Péterváradon a vár és a híres óratorony,  Tekijában a péterváradi csata emléktemplomának meglátogatása. Következő állomásunk Karlóca (békekötés kápolnája). A Fruska Gorai kolostorok legrégebbikének megtekintése Krusedol. Vacsora és szállás Kovacicán.

2. nap: Reggeli, majd utazás Belgrádba, városnézés (Nándorfehérvári vár, Kalemegdan-park, Koronázó templom, Ljubica-ház, Szent Száva templom, a belváros sétáló utcája). Utunk folytatása Avalára, Belgrád hegyére vezet. Ezt követően indulás Szendrő várához, majd szállás és vacsora Galambócon.

3. nap: Reggeli, Galambóc várának megtekintése, majd a Kis-, és Nagy-kazán szorosok mellett elhaladva a Vaskapu Erőművön átkelés Romániába. Délután hajókirándulás a szorosokban.  Este szállás és vacsora Orsova környékén.

4. nap: Reggeli után Herkulesfürdőn rövid séta. Továbbutazás Temesvárra ( városnézés: római katolikus dóm, szerb püspöki palota, szerb székesegyház, egykori váltóbank, Szentháromság-szobor, Bástya, Hunyadi palota). Hazaindulás a délutáni órákban. Vácra érkezés a késő esti órákban.

 

Részvételi díj: 51.000 Ft/fő     Előleg: 20.000 Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza az útiköltséget, a szállásokat félpanziós ellátással, valamint az idegenvezetést.

Nem tartalmazza a stornó biztosítást (5%), az utasbiztosítás díját (1600 FT/fő) és a belépőjegyek árát (kb.15 Eur, 40 RON, 700 Din)

 

Az utazáshoz érvényes útlevél vagy kártyás személyi igazolvány szükséges!

Látnivalókban gazdag, kellemes utazást kívánunk!

 

     

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Adószám: 13913328-2-13

Sorrend: 
51