SZILVESZTER NYÍRBÁTORBAN

 

Időpont: 2017. december 30 - 2018. január 1.     3 nap/ 2 éj

Indulás: 8 óra, Művelődési ház, Vác

Utazás: autóbusszal

Szállás: Bástya Welness Hotel 3*, Nyírbátor

Ellátás: Félpanzió: svédasztalos reegeli és vacsora, szilveszteri gálavacsora

Fakultatív estebéd: 2.500 Ft/fő

Min.létszám: 35 fő

 

 

PROGRAM

 

1.nap: Indulás Vácról reggel  8 órakor. Megérkezés Máriapócsra, a híres barokk stílusú kegytemplom és a könnyező Mária kép másolatának megtekintése. Továbbutazás Nyírbátorba, a szálláshely elfoglalása. Korai vacsora. Este fakultatív program: színházi előadás a nyíregyházi kulturális központban (3900-4500 Ft/fő). Színdarab : Csárdás királynő. Min. létszám:25 fő.

 

2.nap: Reggeli után városnézés Nyírbátorban, délelőtt a minorita, a református templom és a Báthori várkastély és panoptikum megtekintése. Szabadprogram. Délután készülődés az esti mulatságra, teadélután forralt borral és sós-édes süteményekkel. Este óév búcsúztató gála vacsora és élő zene, tombola. Éjfél után svédasztalos újévi finomságok. Ital bevihető. A szálloda wellness használatához (egyszerre max.26 fő) időpont egyeztetés szükséges.

 

3.nap: Svédasztalos reggeli, majd pihentető fürdőzés a híres Sárkány gyógyfürdőben (reumatikus és mozgásszervi betegségekre),  fakultatív estebéd.  Érkezés Vácra az esti órákban.

 

 

Részvételi díj: 49.500 Ft/fő    Előleg: 19.500 Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza az útiköltséget, a szállást félpanzióval, a szilveszteri gálavacsorát élőzenével és az idegenvezetéseket.

Nem tartalmazza belépőjegyeket: 900 Ft /fő, fakultatív estebédet és az útlemondási biztosítást.

 

     

Élményekben gazdag kellemes utazást és boldog új évet kívánunk!

 

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Adószám: 13913328-2-13

 

Sorrend: 
177