Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Kerékpárjaink

 
Az egyik legalkalmasabb mozgásforma az ismeretlen tájak felfedezésére, a kerékpározás. Az elektromos rásegítéses kerékpárok megjelenése lehetővé tette, hogy fizikai adottság, edzettségi állapot vagy életkortól függetlenül bárki egy tempóban tudjon túrázni, ami a kerékpáros turizmus szempontjából forradalmi változásokat generált. Az elektromos kerékpárok rohamos elterjedése tehát nem meglepetés, az aktív turizmus, illetve a desztinációk felfedezésének új korszakát hozza el.
Ahhoz, hogy a túrád maradandó élményt nyújtson számodra, elengedhetetlen feltétel egy tökéletes minőségű kerékpár. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a világ egyik legjobb kerékpáros márkáját próbálhatod ki nálunk. Az amerikai Specialized a kerékpárok megjelenése óta meghatározó márka a kerékpáros piacon, amely egyszerre képviseli a tradíciót, az évek során kifejlesztett legmagasabb műszaki minőséget és strapabíróságot.
 
Bármilyen terepen megállja helyét a Specialized, masszív első lengéscsillapítóval ellátott elektromos hegyi kerékpárja (mountain bike), a LEVO HT.  A 250 W-os motorjával a teljesítményed 4x-esét képes nyújtani, ezáltal legyen a hegyrevezető emelkedő bármilyen meredek, te könnyedén feltekersz majd rajta. A vázba integrált 400 Wh-os akkumulátora akár 60-80 km-es túra megtételére is lehetőséget biztosít.
 
 
TURBO VADO 3.0. Az integrált Specialized 1.2 E motorral, a díjnyertes pedálsegítő technológiával a Turbo Vado a világ egyik legjobb városi / treking elektromos kerékpárjának számít. Kényelmesebb üléspozíciója miatt inkább a rekreációs jellegű túrákra, aszfaltos, illetve murvás utakra tervezték. 460 Wh-os akkumulátorának köszönhetően akár 70-90 km megtételére is alkalmas, és ezáltal könnyen elérhetővé válik a Dunakanyar bármelyik látványossága.
 
 
Kerékpár méterek:
 
2 db M-es méret (kb. 160-180 cm-es magassághoz)
 
2 db L-es méret (kb. 170-190 cm-es magassághoz)
még töltünk