ŐRSÉG TAVASSZAL - ORCHIDEA FARM LÁTOGATÁSSAL

 

Időpont: 2018. május 12-13.     2 nap/1 éj

Indulás: 7:00 Művelődési Ház, Vác

Utazás: autóbusszal

Elhelyezés: Lentiben panzióban, 2-3 ágyas szobákban

Ellátás: reggeli

Fakultatív vacsora: 2.500 Ft/fő/alkalom (büfé jellegű)

Egyágyas felár: 5.000 Ft/fő/éj

Min.létszám: 35 fő

PROGRAM

 

1. nap: Indulás Vácról 7 órakor, utazás Szlovéniába, Lendvára (várlátogatás, Szent Katalin templom, Makovecz Imre Kulturális Központ, vásárlási lehetőség). Érkezés Lentibe a délutáni órákban, a szobák elfoglalása, majd fakultatív programként fürdőzés a szállás szomszédságában található Lenti Termálfürdő és Szent György Energiaparkban. Este vacsoralehetőség a panzióban.

 

2. nap: Reggeli után kirándulás Szentgyörgyvölgybe, a református templom megtekintése. Ezután látogatás egy fazekasmesternél, fazekasbemutató.  Velemérben az Árpád-kori templomot, majd Pityerszeren a népi építészet emlékeit tekintjük meg. Magyarszombatfalván házi készítésű tökmagolaj vásárlása, rövid szabadidő, megkóstolhatunk egy szeletet a 2016-os év Magyarország tortájából, az Őrség Zöld Aranyából. Átkelés Szlovéniába, látogatás a Dobronakba Közép-Európa híres és egyetlen Orchidea Farmjára és Trópusi kertjébe, ahol évente csaknem 500 ezer növényt nevelnek. A 14 ezer négyzetméteres üvegházában - amelyet termikus energiával, saját termálkútjukból fűtenek -, 160-féle orchideát termesztenek, trópusi körülményeket biztosítva számukra. Nemrég egy 500 négyzetméteres trópusi kertet is kialakítottak, ahol nemcsak orchideákat, hanem a kávén és a borson át az ananászig, banánig számtalan trópusi és szubtrópusi növényt termesztenek. Vásárlási lehetőség.  Indulás haza délután, érkezés Vácra az esti órákban.

 

 

Részvételi díj: 21.000 Ft/fő      Előleg: 8.000 Ft/fő

 

 

A részvételi díj tartalmazza az útiköltséget, a szállást reggelivel valamint az idegenvezetést. Nem tartalmazza az útlemondási biztosítást (5%), az utasbiztosítás díját (800 Ft/fő)

 és a belépőjegyeket (Orchideafarm: 5 Eur, fürdőbelépő: kb. 2.800 Ft, Velemér: 300 Ft).

 

Az utazáshoz érvényes új típusú személyi igazolvány vagy útlevél szükséges!

 

Látnivalókban gazdag, kellemes utazást kívánunk!

                       

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

Adószám13913328-2-13

 

Sorrend: 
28