SZILVESZTER A ZEMPLÉN KAPUJÁBAN SÁTORALJAÚJHELYEN

 

Időpont: 2018. december 30. - 2019. január 01.     3 nap/2 éj

Indulás: 7 óra, Művelődési Ház, Vác

Utazás: autóbusszal

Szállás: Hotel Hunor, Sátoraljaújhely

Ellátás: Félpanzió: bőséges büfé reggeli és vacsora, szilveszteri gálavacsora élőzenével, all inclusive italfogyasztással

Fakultatív estebéd: 2.500 Ft/fő (2019.01.01-jén)

Létszám: min. 35 fő

 

 

PROGRAM

 

1.nap: Indulás Vácról, utazás rövid pihenővel a Bodrog-parti Athénnak nevezett Sárospatakra. Idegenvezető kíséretében megtekintjük a nagy múltú és több mint 500 éves református város nevezetességét: a Rákócziak egykori rezidenciáját. Időjárás függvényében séta a várkertben és környékén, majd lehetőség nyílik az ágyúöntő műhely látogatására.

Innen utunkat a Zemplén lábánál fekvő Sátoraljaújhelyen folytatjuk. Séta a város főutcáján, a város bemutatása idegenvezetővel. A nyelvújító Kazinczy Ferenc múzeum látogatása. Kedvező időjárás esetén a zsólyomkai pincesor megtekintése. Délután érkezés a szállodába, szállás elfoglalása. A szálloda halljában 17:00 órakor 3 poharas borkóstoló, a helyi Portius borászat kínalátából, vásárlási lehetőség, utána vacsora. A szálloda saját szolgáltatásainak használata: korlátlan wellness használat: feszített tükrű beltéri medence, jacuzzi, szauna, korlátlan wifi internetezési lehetőség.

 

2.nap: Reggeli után utazás Pácinba, a Bodrogköz legszebb reneszánsz középkori műemlékéhez, a Mágocsy várkastélyhoz. Visszaérkezés Sátoraljaújhelyre, szabadprogram (ajánlás: libegőzés, hófánkozás, bobozás...), készülődés szilveszter estére. Óévbúcsúztató svédasztalos, élőzenés gálavacsorával, all inclusive italfogyasztással, újévi büfével.

 

3.nap: A késői reggeli után utazás Mezőkövesdre, egy frissítő fürdőzésre a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőbe. Hazaindulás előtt estebéd a közeli étteremben. Visszaérezés Vácra az esti órákban.

 

Részvételi díj: 59.000 Ft/fő    Előleg: 23.500 Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza az útiköltséget, a szállást félpanzióval, gálavacsorát italfogyasztással, IFA-t és az idegenvezetéseket.

Nem tartalmazza belépőjegyeket kb. 2500/1500 Ft /fő, fakultatív estebédet 2500Ft/fő, fürdőbelépőt kb. 1600 Ft/fő és az útlemondási biztosítást (kb. 5%).

 

Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal!

 

Élményekben gazdag kellemes utazást és boldog új évet kívánunk!

               

 

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Adószám: 13913328-2-13

 

 

 

Sorrend: 
179