LOMBARDIAI ÍZELÍTŐ: GARDA-TÓ, VERONA, MANTOVA, BORGHETTO, VICENZA

 

Időpont: 2019. május 31.-június 3.     4 nap/3 éjszaka

Indulás / Érkezés: 5:15-kor a váci Művelődési Ház elől / elé

Elhelyezés: 3*-os hotelben Verona mellett

Ellátás: reggeli

Utazás: autóbusszal

Fakultatív vacsora: 19.000 Ft/fő/3 alkalom (3 fogásos)

Min.létszám: 35 fő

 

 

PROGRAM

 

1.nap: Találkozó 5:00-kor a váci Művelődési Ház előtt, majd indulás Szlovénián keresztül Olaszországba, rövid pihenőkkel. Délután látogatás a világ legnagyobb cseppkőbarlangjában a Grotta Gigante-ban, túravezetéssel.  Este megérkezés a szálláshelyre, vacsora.

2.nap: Reggeli után utazás a magas, festői hegycsúcsok ölelésében fekvő Garda-tóhoz. Városlátogatás a tó északi részén a hegyek lábánál fekvő, pálmafák és olajfák szegélyezte mediterrán Riva Del Garda városkában. Továbbutazás a tó Velencéjének is nevezett Malcesinebe, séta az ódon kisvárosban. Kora délután ismerkedés a vörösboráról híres Bardolino városával, ahol lehetőség nyílik borkóstolásra, Oliva olaj múzeum látogatására, szabad programra.  Visszautazás Veronába, rövid városnézés Júlia városában. Szálláshelyre érkezés, vacsora.

3.nap:  Reggeli után utazás Sirmione hangulatos városába, csónakázás a tavon, majd szabadprogram: fürdési lehetőség a közeli strandon, kávézás a hangulatos teraszokon. Utunkat Olaszország egyik legszebb településének tartott Borghetto falujában folytatjuk, ahol lélegzetellálító a középkori házak és a természet harmóniája. Továbbutazás a festői és középkori hangulatú Mantova városába, ahol a modern értelemben vett opera először csendült fel és amelynek színházát Mozart a világ legszebb színházának nevezte. Városnézés: Dózse palota, Rigoletto háza, Bibiena színház, Szent Andrea bazilika… Visszautazás a szálláshelyre, vacsora.

4.nap: Reggeli után indulás a látványos Vicenzaba, a híres építész Palladio városába, séta a történelmi óvárosban: Teatro Olimpico, Basilica Palladiana, Piazza dei Signori… Innen továbbutazás rövid pihenőkkel Magyarországra. Érkezés Vácra a késő esti órákban.

 

Részvételi díj: 74.500 Ft/fő Előleg: 29.000Ft/Fő

 

A részvételi díj tartalmazza az utazást, szállást reggelivel, az idegenvezetést és a IFA költségét. Nem tartalmazza: az útlemondási biztosítást (5%), a BBP biztosítást (kb.1600 Ft/fő), illetve a belépőjegyeket (kb. 65 euro).

Fontos! Az autóbuszon személyenként max. 18 kg poggyász és 1db 5 kg kisméretű kézi poggyász szállítható!

 

Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel!

Élményekben gazdag kellemes utazást kívánunk!

            

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Adószám: 13913328-2-13

Sorrend: 
40