GRAZ ÉS KÖRNYÉKE ŐRSÉGI BETEKINTÉSSEL /Városlátogatás-Kastély-Állatpark-Csokoládé-Fürdőzés/

 

Időpont: 2019. július 16-18.     3 nap/2 éj

Indulás/Érkezés: 6:00-kor Vác, Művelődési Ház elől / elé

Utazás: autóbusszal

Szállás: 3*-os szállodákban, 2 ágyas szobákban

Ellátás: reggeli

Fakultatív vacsora: 9.000 Ft/fő/2 alk.

Egyágyas felár: 9.900 Ft/fő/2 éj

Min.létszám: 35 fő

 

 

PROGRAM

 

1. nap: Találkozó reggel 5:45-kor a váci Művelődési Ház előtt, indulás Ausztria „zöld szívébe”. Utazás rövid pihenőkkel, majd megérkezünk Stájerország fővárosába Grazba, idegenvezető kíséretében megnézzük a főbb nevezetességeket (óváros, Opera, Hofburg, DOM, Fegyvertár, Sackstrasse barokk palotái, kirándulás a Várhegyre a Schlossbergbahnon, Európa legmeredekebb felvonóján), szabadprogram, vásárlási lehetőség. Este érkezés graz-i szálláshelyünkre, fakultatív vacsora.

2. nap: Reggeli után utazás a festőien szép, romantikus Herberstein várkastélyba. Vonzerejét a hatalmas területen fekvő vadasparknak, a gyönyörű történelmi kastélykerteknek és a különböző, modern művészeti múzeumoknak köszönheti. Ezt követően az édesszájúaknak kedves Zotter csokoládégyárba látogatunk. A gyárban bepillantást nyerhetünk a csokigyártás kulisszatitkaiba. A kóstolóexpedícióhoz magyar nyelvű audio guide áll a látogatók rendelkezésére. A kb. 90 perces vezetés alatt többször alkalom nyílik a kóstolásra is. A Schoko-Laden-Theater program 8 állomásán nem fogunk unatkozni. Mini libegők szállítják a csoki italokat, óriás lemezjátszó prezentálja a csokitáblákat stb. Majd Ausztriát elhagyva, kora esti órákban megérkezünk magyarországi szálláshelyünkre, fakultatív vacsora.

3. nap: Reggeli után fürdőzési lehetőség a szállás szomszédságában található Lenti Termálfürdő és Szent György Energiaparkban. Majd ízelítőt kaphatunk a Nyugat-Magyarországi Őrségből. Utunk során látogatást teszünk egy fazekasmesternél, és részesei lehetünk egy izgalmas hagyományos fazekasbemutatónak. Majd Pityerszeren a népi építészet emlékeit tekintjük meg, melyek érdekessége abban rejlik, hogy más skanzenekkel ellentétben itt az épületek máig az eredeti helyükön vannak. Majd lehetőség nyílik a helyi finomságokból vásárolni (pl. tökmagolaj). Késő délután hazaindulunk, érkezés a késő esti órákban a kiindulási helyünkre, Vácra.

 

Részvételi díj: 45.000 Ft/fő    Előleg: 18.000 Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza az utazást, a szállást reggelivel, az IFA-t és az idegenvezetés költségét. Nem tartalmazza: az útlemondási biztosítást (kb. 5%), az utasbiztosítást (kb. 1200 Ft/fő) és a belépőjegyeket (kb. 45 Eur, 2000 Ft, fürdőbelépő: 2300/1800 Ft/fő).

 

Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel!

Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!

            

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Adószám: 13913328-2-13

 

 

Sorrend: 
76