SEEGROTTE TAVASBARLANG és a SCHÖNBRUNNI KASTÉLY

 

Időpont: 2019. július 20. szombat  1 nap

Indulás/Érkezés: 6:00-kor váci Művelődési Ház elől/elé

Utazás: autóbusszal

Ellátás: nincs

Min.létszám: 35 fő

 

 

PROGRAM 

 

Találkozó 5:45-kor a váci Művelődési Ház előtt. Utazás rövid pihenőkkel, majd megérkezünk a világ legnagyobb föld alatti tavasbarlangjába (Seegrotte Hinterbrühl). A sejtelmes földalatti világban megismerkedhetünk a hosszú éveken át itt zajlott munkával; találunk múzeumot, kápolnát, sőt a világ egyik legelső vadászrepülőgépének makettjét is láthatjuk itt, amelyet a barlangban építettek a második világháború ideje alatt. A tavon motorcsónak segítségével kalauzolják el az érdeklődőket, amely nemcsak rendkívül izgalmas, hanem páratlanul gyönyörű látványt is nyújt.

Kora délután megérkezünk a Habsburgok nyári rezidenciájához a schönbrunni kastélyhoz. Szabadidő keretében ki lehet használni a hatalmas kastélypark adta lehetőségeket, kedvünkre válogathatunk az alábbi lehetőségek közül: Állatkert (20/10 eur), Hintómúzeum (9.50 eur), Gloriette (4.50 eur), Orangery Garden (4.50 eur), Privy Garden (4.50 eur), Galambház, szökőkutak, Pálmaház (6 eur), Labirintus (6 eur), gyerek múzeum (8.80 eur),  kisvonatozás stb… Szabadidő után közösen megtekintjük a kastélyt. A 22 teremből álló „Imperial Touron” megismerkedhetünk I. Ferenc József és Sissi életének mindennapjaival. Ezt követően hazaindulunk, érkezés Vácra a késő esti órákban. 

 

Részvételi díj: 9.500 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza az utazás és az idegenvezetés költségét. Nem tartalmazza az útlemondási biztosítást (5%), az utasbiztosítást (400 Ft/fő) és a belépőjegyek árát (kb. 25 Euro).

 

Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel!

Látnivalókban gazdag, kellemes utat kívánunk!

                  

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Adószám: 13913328-2-13

Sorrend: 
71