Keresd a húsvéti tojást a Schloss Hof kastélyban

Városnézéssel Bécsben

1 nap

Időpont:

2024. március 30. (szombat)

Program

Találkozó reggel 6:15-kor a Váci Művelődési Ház előtt, indulás 6:30-kor. Utazás rövid pihenőkkel, majd megérkezünk Ausztria második legnagyobb barokk császári kastélyába, a Schloss Hofba. Európa legszebb barokk épületegyüttesei közé tartozik. Savoyai Jenő herceg nyári rezidenciája, a hatalmas birtok a csodálatos barokk kerttel lenyűgöző látványosság. Csoportos kastélylátogatást követően lehetőség lesz felfedezni a hagyományos húsvéti vásárt a barokk kastély udvarán. A húsvéti kirakodók kézműves és kreatív kincseket kínálnak, mindenki megtalálhatja a kedvére való ajándékot szerettei számára. Emellett helyi és külföldi gasztronómiai finomságok is megtalálhatóak lesznek a tavaszi szépségben tündöklő kertben. Majd ezt követően a délutáni órákban megérkezünk Bécs belvárosába, fakultatív csoportos városnézés (Hofburg, Stephansdom, Kapucínusok, Sacher cukrászda, Parlament, Városháza…stb.) vagy szabadprogram melynek keretében lehetőség nyílik egyénileg bejárni a várost. Késő délután hazaindulás, érkezés Vácra a késő esti órákban.

Részletek és árak

Időpont: 2024. március 30. (szombat)    1 nap
Találkozó: 6:15-kor váci Művelődési Ház előtt
Indulás/Érkezés: 6:30-kor váci Művelődési Ház elől / elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: nincs
Min.létszám: 35 fő
 
Részvételi díj: 20.000 Ft/fő 
 
A részvételi díj tartalmazza az útiköltséget és az idegenvezető díját.
Nem tartalmazza az utasbiztosítás (kb. 540 Ft/fő) és a belépőjegy árát: felnőtt: 23 Eur/fő, gyerek (6-18 éves) 14 Eur/fő.
A belépőjegyek ára tájékoztató jellegű és készpénzben a buszon fizetendő!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség).
 
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 

Probléma esetén ügyeleti telefonszám (csak az utazás napján!): +36-20-236-12-89
 
Utazáshoz szükséges érvényes személyi igazolvány!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
 
A programváltoztatás jogát fenntartju
Keresd a húsvéti tojást a Schloss Hof kastélyban Keresd a húsvéti tojást a Schloss Hof kastélyban Keresd a húsvéti tojást a Schloss Hof kastélyban Keresd a húsvéti tojást a Schloss Hof kastélyban