Boldog Anyák napját! Ez a nap szóljon rólatok!

Nádasdladány - Tihany

1 nap

Időpont:

2024. május 5.  (vasárnap)

Program

Találkozó reggel 7:00-kor a váci Művelődési Ház előtt, majd utazás rövid pihenővel Nádasdladányba, ahol egy igazi romantikus mesekastélyt keresünk fel. A Nádasdy család kastélya olyan, mint egy angol vagy skót palota, melyet egy hatalmas angolpark vesz körül. A kastély berendezése és hangulata a múltat idézi. Az idelátogató egy rövid időre a kastély lakójának tudhatja magát az otthonos, kellemes környezetben. Programunk következő állomása Tihany. Rövid szabadidő után az 1055-ben alapított Tihanyi Bencés Apátságot tekintjük meg tárlatvezető kíséretével (barokk templom, királyi kripta, interaktív és képzőművészeti kiállítás és filmvetítés). Ezt követően a nap zárásaként elsétálunk az Illatok házába. Az itt tapasztalt illatok, színek és ízek mindenkit elvarázsolnak. Tárlatvezetőnk bemutatja egyedi, különleges illattermékeit. Visszarepít a múlt századi drogériák birodalmába. Valamint megtudhatjuk, hogy az illatos növényeinkből miként készülnek illatszerek, kozmetikumok, szappanok esetleg jótékony hatású sütemények és italok. A kiállítás továbbá bemutatja a tihanyi levendula történetét, és Dr. Bittera Gyula életútját, aki meghonosította, valamint világhírnevet szerzett a tihanyi levendula számára. Lehetőség kínálkozik a helyben készült különlegességek megkóstolására vagy egy finom kávé elfogyasztására. Programunk után élményekkel, csodás látvánnyal és illatokkal feltöltődve indulunk haza. Vácra érkezés az esti órákban.

Részletek és árak

Időpontok: 2024. május 5. (vasárnap)     1 nap
Találkozó: 7:00-kor váci Művelődési Ház előtt
Indulás/Érkezés: 7:15-kor váci Művelődési Ház elől / elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: nincs
Min.létszám: 35 fő
 
Részvételi díj: 17.000 Ft/fő 
 
A részvételi díj tartalmazza az útiköltséget és az idegenvezető díját. Nem tartalmazza a fakultatív útelmondási biztosítást (kb. 5%), és a belépőjegyek árát: felnőtt: 7100 Ft/fő, nyugdíjas: 3950 Ft/fő 70 év felett: 2950 Ft/fő.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
 
A belépőjegyek ára tájékoztató jellegű és készpénzben a buszon fizetendő!
 
Fontos! Kérjük, legyen Önöknél a belépésre jogosító kedvezményes igazolvány!
 
 

Probléma esetén ügyeleti telefonszám (csak az utazás napján!): +36-20-236-12-89
 
Utazáshoz szükséges érvényes személyi igazolvány!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Boldog Anyák napját! Ez a nap szóljon rólatok! Boldog Anyák napját! Ez a nap szóljon rólatok! Boldog Anyák napját! Ez a nap szóljon rólatok! Boldog Anyák napját! Ez a nap szóljon rólatok!