Jelentkezési feltételek és utazáshoz szükséges információk

 
 
Személyesen, telefonon, on-line vagy e-mail-en történt bejelentkezéskor jegyzésbe vesszük utasainkat.
 
A jegyzés foglalássá minősül, ha a program szerinti részvételi díj előlege vagy a részvételi díj teljes összege (hirdetés szerint) személyes befizetésre kerül irodánkban (készpénzben vagy bankkártyával) vagy banki átutalásként beérkezik számlánkra – MBH bank: 10103898-58495200-01000002.
Továbbiakra az utazási szerződés az irányadó (honlapunkon olvasható).
Link: https://koczkatours.hu/utazasi-feltetelek/645
Amennyiben nem érkezik befizetés a jegyzéstől számított 10 naptári napon belül, automatikusan töröljük a bejegyzést. 
 
Bankinformációk:
Számlatulajdonos: Koczka Tours Utazási Kft.
Fiókvezető bank: MBH Bank Nyrt.
HUF számlaszám: 10103898-58495200-01000002
 
Átutalás esetén: a jelentkezést minden esetben e-mailben is meg kell erősíteni az alábbi adatokkal: a választott program neve, időpontja, a résztvevők pontos neve(-i) (személyi igazolvány szerint), születési dátum(-ok), intéző utas lakcíme, telefonszáma. Ezen kívül szükséges a csatolt utazási szerződést, a megrendelőt, az utazási csomag információt kitöltve és aláírva visszaküldeni részünkre.
Banki átutaláskor a közlemény rovatba kérjük beírni az utas nevét, a választott program nevét, illetve dátumát.
 
Részvételi díj teljes kiegyenlítése: legkésőbb egy hónappal az indulás előttig.
 
Egyéb hasznos tudnivalók utazás előtt:
 
Jelentkezés alkalmával minden utas kap az adott utazáshoz egy részletes programleírást (weboldalunkon is elérhető), ami az utazáshoz szükséges összes információt tartalmazza, ezért irodánk az utazás előtti napokban egyéb dokumentumot már nem küld az utasok részére.
 
A részvételi díjak minden esetben tartalmazzák az úti költséget, a szállást megadott ellátással, a helyi idegenforgalmi adót és az idegenvezető vagy csoportkísérő díját. A biztosítás illetve belépőjegyek árát a részvételi díj nem tartalmazza! A programleírásban feltüntetett belépőjegyek ára tájékoztató jellegű és készpénzben a buszon fizetendő! Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség).
 
A buszon fix ülőhely foglalására nincs lehetőség. Az ülésrendet jelentkezési sorrend alapján készítjük az első soroktól kezdve hátrafelé, de utasaink kívánságát figyelembe vesszük és szabad kapacitás függvényében teljesítjük. Az autóbusz első soraiban az idegenvezető és 2 gépkocsivezető esetén, a gépkocsivezető kap elhelyezést.
 
Ételallergia, speciális étrend igényeket, kérjük előre, foglaláskor jelezzék irodánknak!
 
Névmódosítás esetén irodánk plusz költséget nem számol fel, de kérjük ezt minden esetben írásban jelezni!
 
Fel- illetve leszállási helyünk Vácon a Madách Imre Művelődési Központ, ettől eltérő igényeket kérjük minden esetben előre jelezzék! Útiránynak megfelelően előre egyeztetve lehetőséget biztosítunk egyéb felszállási helyekre is. Utasainkat kérjük, hogy lehetőség szerint ott szálljanak le, ahol felszálltak.
 
Utazásaikat emelt szintű, légkondicionált autóbuszokkal tesszük kényelmesebbé. Az utazások során 3-4 óránként technikai pihenőket iktatunk be, legtöbb esetben benzinkutakon, ahol mosdó használati lehetőség is van.
 
Az úti okmányok érvényességi idejének ellenőrzése az utas felelőssége! Kérjük erre fokozottan figyeljenek! Az aktuális beutazási feltételekről kérjük foglalás és elutazás előtt is tájékozódjon a Konzuli Szolgálat honlapján: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok
 
Biztosítással kapcsolatos információk (Partnerünk: Európai Utazási Biztosító Zrt.):
Útjainkon az Önök érdekében, minden utasnak szükséges utasbiztosítással rendelkeznie. (Az Európai Uniós Kártya nem utasbiztosítás.) Irodánkban lehetőség van kedvezményes áron (540 Ft/nap) betegség,- baleset,- poggyászbiztosítást kötni. Csoportos utazás alkalmával a csoport tagjai egy kötvényen szerepelnek, a kötvény ez esetben az idegenvezetőnél vagy a csoportkísérőnél van. Ezen kívül utasainknak lehetősége van kombinált biztosítás megkötésére, ami útlemondási biztosítást (utazásképtelenség esetére érvényes) illetve betegség,- baleset,- poggyászbiztosítást is tartalmaz. A kombinált biztosítás ára az adott út részvételi díjának függvényében változik: 990 Ft/nap vagy 1440 Ft/nap. Ez esetben a kötvényt az utas személyesen megkapja. Útlemondási biztosítás hiányában az utazási szerződésünk 15. pontjában meghatározott lemondási feltételek az irányadók (honlapunkon olvasható).
 
Koczka Tours Utazási Kft.
 
még töltünk