Szilveszterezzünk Borsodi tájakon

3 nap / 2 éjszaka

Időpont:

2023. december 30. - 2024. január 01.

Program

1. nap: Találkozó reggel 7:15-kor a váci Művelődési Ház előtt, majd utazás rövid pihenőkkel Eger városába. A még ünnepi díszbe öltözött város megtekintése a főbb nevezetességekkel (Dobó István tér, Vár, Érseki Palota, Bazilika stb.). Továbbutazás Edelénybe, ahol látogatást teszünk az Edelényi-Kastélyszigetre, L’Huillier-Coburg-kastélyába. Tárlatvezetés a magyarországi kora barokk építészet egyik kiemelkedő építményében. Az edelényi birtokon Jean-François L’Huillier 1716-ban kezdte el a kastély építését, majd az építtető gróf halála után felesége, Marie-Madeleine de Saint-Croix 1730-ban fejezte be a kastély munkálatait. Az Edelényi kastélysziget sokáig üresen állt, a 2000-es évektől azonban fokozatosan újították, aminek köszönhetjük a kastély mai, de korhű formáját. A kastélylátogatást követően szállásunk felé vesszük az irányt, az Edelény mellett található Szendrőlád településére. Szállás elfoglalása, majd borkóstolóval egybekötött svédasztalos vacsora a hangulatos pince étteremben. 
2. nap: A közösen elfogyasztott reggeli után Jósvafő települése felé vesszük az irányt. A község több, mint 600 éves múltra tekint vissza, források és barlangok völgyében fekszik. Jósvafő műemlék jellegű belterületén lovaskocsival, kényelmes sétakocsizás közben, forralt borral és pogácsával a kezünkben ismerkedhetünk meg a település nevezetességeivel. A kora délutáni órákban visszaérkezés a szállásra, ahol meleg, kétfogásos ebéddel várnak majd minket. A délután folyamán szabadidő, pihenés és készülődés az az esti mulatozásra. Óévbúcsúztatónkon svédasztalos gálavacsora és élőzene garantálja majd a felhőtlen jókedvet. Egész éjszaka tartó táncos mulatság, éjféli menüvel és pezsgővel. 
3. nap: Késői, svédasztalos reggelink után pihentető fürdőzési lehetőség Egerszalókon a Salaris Resort Gyógy-és Termálfürdőben. Egerszalókon igazi nevezetességként említhető a föld mélyéből feltörő 68 Celsiuc-fokos hévízforrás, amely jellegzetes párolgásával Európában páratlan természeti környezetet teremt. A fürdő épületében összesen 17 kül- és beltéri medence kapott helyet – gyógyvizes ülőmedencék, barlang medence, pezsgőfürdő, élménymedencék, gyerekmedencék, Kneipp-, visszhangmedencék biztosítják a kikapcsolódást. Feltöltődve, és az új esztendőre hangolódva érkezés Vácra az esti órákban.

Részletek és árak

Időpont: 2023. december 30. - 2024. január 01.  3 nap/2 éjszaka
Találkozó: 7:15-kor Vác, Művelődési ház
Indulás/Érkezés: 7:30-kor Vác, Művelődési ház elől / elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Szállás: Merlot Borhotel és Látványpince
Ellátás: félpanzió
              dec. 30-án: borkóstoló svédasztalos vacsorával
              dec. 31-én: reggeli és kétfogásos ebéd, Szilveszteri gálavacsora
              jan. 1-jén:  késői reggeli
Minimum létszám: 30 fő
 
Részvételi díj: 99.900 Ft/fő
Előleg: 40.000 Ft/fő   
 
(hátralék fizetendő legkésőbb 30 nappal az út indulása előtt)
 
A részvételi díj tartalmazza az utazást, a helyszíni idegenvezetéseket, a szállást félpanzióval és 1 alkalommal ebédet, idegenforgalmi adót és a szilveszteri gálavacsorát.
Nem tartalmazza a belépőjegyeket és a lovaskocsikázás árát: 4500 Ft/fő. Fürdőbelépő: teljesárú kb. 7800 Ft/fő, nyugdíjas kb. 6600 Ft/fő 
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a lemondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 
 
 

Probléma esetén ügyeleti telefonszám (csak az utazás napján!): +36-20-236-12-89
 
Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Szilveszterezzünk Borsodi tájakon Szilveszterezzünk Borsodi tájakon Szilveszterezzünk Borsodi tájakon Szilveszterezzünk Borsodi tájakon Szilveszterezzünk Borsodi tájakon Szilveszterezzünk Borsodi tájakon Szilveszterezzünk Borsodi tájakon