Napsütéses Toszkána

5 nap / 4 éjszaka

Időpont:

2024. október 19-23.

Program

1.nap: Vác - Olaszország - Montecatini Terme
Indulás Vácról. Utazás rövid pihenőkkel a toszkán régió varázslatos kisvárosába Montecatini Termebe. Szállás elfoglalása (4 éj), vacsora. 
 
2.nap: Pisa - Sienna városnézések
Reggeli után utazás Olaszország egyik legrégebbi városába, a középkori hangulatú Pisaba, városnézés: a Csodák tere, keresztelőkápolna, dóm, ferde torony, temető. Utunk folytatásaként látogatást teszünk Sienna városába. A gótikus város óvárosa a világörökség része. A szűk utcákon sétálva olyan, mintha visszamennénk az időben, és egy középkori városban lennénk. Egyik leghíresebb tere a Piazza del Campo, a vörös téglaburkolatú, 9 részre osztott kagyló alakú tér. A városi tanácsot, a Kilencek Tanácsát szimbolizálja. Városnézés: Duomo, Torre del Mangia, Palazzo Pubblico. Estefelé visszaérkezés a szállásra, vacsora. 
 
3.nap: La Spezia - Cinque Terre
Reggeli után elutazunk a Ligur tenger partján fekvő La Speziaba, ahol hajóra szállunk (időjárás függő) és felfedezzük a Riviera Di Levanta gyöngyszemét a Cinque Terre festői öbleit, színes, sziklára épült falvait, élénkzöld szőlőültetvényeit. Rossz idő esetén mindezt vonattal járjuk be. Egész napos program után visszaérkezünk a szálláshelyre, vacsora.
 
4.nap: Firenze városnézés 
Reggeli, majd utazás Toszkána kulturális, reneszánsz fővárosába, Firenzébe. Városnézésünk során megismerkedünk a Medici család történetével és a város történelmi örökségeivel: a Santa Maria del Fiore épülete, Piazza della Signoria főtere a városházával, Palazzo Vecchio, a Santa Croce templom, melyet Firenze Pantheonjának is neveznek, Ponte Vecchio (középkori híd), és a Loggia dei Lanzi. Este visszaérkezés a szálláshelyre, vacsora.
 
5. nap: Olaszország - Vác 
Reggeli után hazaindulás. Útközben megállunk, és egy rövid bevásárlásra is lehetőségünk lesz, mindenki kedvére válogathat az olasz finomságokból. Hazaérkezés Vácra a késő esti órákban. 
 

Részletek és árak

Időpontok: 2024. október 19-23.    5 nap/ 4 éj
Találkozó: 4:45-kor a váci Művelődési Ház előtt
Indulás/Érkezés: 5:00 óra, Vác, Művelődési ház elől / elé 
Utazás: légkondicionált autóbusszal 
Szállás: 3* hotel, 2 ágyas szobákban 
Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)
Egyágyas felár: 26.500 Ft/fő/4 éj
Min. létszám: 35 fő
 
Részvételi díj: 180.000 Ft/fő
Előleg: 72.000 Ft/fő    
 
(hátralék fizetendő legkésőbb 30 nappal az út indulása előtt)
 
A részvételi díj tartalmazza az utazást, szállást félpanzióval, IFA-t, és az idegenvezetés költségét.
A részvételi díj nem tartalmazza: a fakultatív útlemondási biztosítást (kb. 5%), az ajánlott utasbiztosítást: 2700 Ft/fő, és a VOX készülék árát: 3000 Ft/fő, a belépők és jegyek tájékoztató árai: kb. 90-100 Eur/fő.
Fakultatív programok: pisai ferde torony kb. 27 Eur/fő, feljutás a helyszínen derül ki, a torony szabad kapacitásának függvényében.
 
A belépőjegyek ára tájékoztató jellegű és készpénzben a buszon fizetendő!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség).
 
Az autóbuszon személyenként max. 18 kg poggyász és 1db 5 kg kisméretű kézi poggyász szállítható!
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 
 

Probléma esetén ügyeleti telefonszám (csak az utazás napján!): +36-20-236-12-89
 
Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Napsütéses Toszkána Napsütéses Toszkána Napsütéses Toszkána Napsütéses Toszkána Napsütéses Toszkána Napsütéses Toszkána Napsütéses Toszkána