Napsütéses Toszkána

5 nap / 4 éjszaka

Időpont:

2023. október 19-23.

Program

1.nap: Indulás Vácról. Utazás rövid pihenőkkel a toszkán régió varázslatos kisvárosába Montecatini Termebe. Szállás elfoglalása (4 éj), vacsora.  
 
2.nap: Reggeli után utazás Olaszország egyik legrégebbi városába, a középkori hangulatú Pisaba, városnézés: a Csodák tere, keresztelőkápolna, dóm, ferde torony, temető.Utunkat a vulkanikus dombok között emelkedő, az alabástrom művészetéről híres Volterrában folytatjuk, ahol barangolunk a szűk középkori utcácskákban, gyönyörű kilátással a környező ciprus ligetekre. Innen átutazunk a közeli, városfallal körülvett San Gimignanoba, a tornyok világhírű városába. Este visszaérkezés a szállásra, vacsora.
 
3.nap: Reggeli után elutazunk a Ligur tenger partján fekvő La Speziaba, ahol hajóra szállunk (időjárás függő) és felfedezzük a Riviera Di Levanta gyöngyszemét a Cinque Terre festői öbleit, színes, sziklára épült falvait, élénkzöld szőlőültetvényeit. Rossz idő esetén mindezt vonattal járjuk be. Egész napos program után visszaérkezünk a szálláshelyre, vacsora.
 
4.nap: Reggeli, majd utazás Toszkána kulturális, reneszánsz fővárosába, Firenzébe. Városnézésünk során megismerkedünk a Medici család történetével és a város történelmi örökségeivel: Santa Maria del Fiore épületét, a Piazza della Signoria főteret a városházával, a Palazzo Vecchioval, a Santa Croce templomot, melyet Firenze Pantheonjának is neveznek és a középkori hídat, a Ponte Vecchiot, Loggia dei Lanzit. Este visszaérkezés a szálláshelyre, vacsora.
 
5. nap: Reggeli után hazaindulás. Útközben megállunk, és egy rövid bevásárlásra is lehetőségünk lesz, mindenki kedvére válogathat az olasz finomságokból. Hazaérkezés Vácra a késő esti órákban. 

 

Részletek és árak

Időpontok: 2023. október 19-23.    5 nap/ 4 éj
Találkozó: 4:45-kor a váci Művelődési Ház előtt
Indulás/Érkezés: 5:00 óra, Vác, Művelődési ház elől / elé 
Utazás: légkondicionált autóbusszal 
Szállás: 3* hotel, 2 ágyas szobákban 
Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)
Egyágyas felár: 28.000 Ft/fő/4 éj
Min. létszám: 30 fő
 
Részvételi díj: 170.000 Ft/fő
Előleg: 68.000 Ft/fő    
 
(hátralék fizetendő legkésőbb 30 nappal az út indulása előtt)
 
A részvételi díj tartalmazza az utazást, szállást félpanzióval, IFA-t, és az idegenvezetés költségét.
A részvételi díj nem tartalmazza: a fakultatív útlemondási biztosítást (kb. 5%), az ajánlott utasbiztosítást, és a VOX készülék árát: 3000 Ft/fő, a belépők és jegyek tájékoztató árai: kb. 80-90 Eur.
Fakultatív programok: pisai ferde torony kb. 25 Eur/fő, feljutás a helyszínen derül ki, a torony szabad kapacitásának függvényében.
 
Az autóbuszon személyenként max. 18 kg poggyász és 1db 5 kg kisméretű kézi poggyász szállítható!
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.

 
 
 

Probléma esetén ügyeleti telefonszám (csak az utazás napján!): +36-20-236-12-89
 
Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Napsütéses Toszkána Napsütéses Toszkána Napsütéses Toszkána Napsütéses Toszkána Napsütéses Toszkána Napsütéses Toszkána