Mesés hólabirintus Zakopanéban

2 nap/1 éj

Időpont:

2023. március 4-5. (szombat-vasárnap)

Program

1. nap: Találkozó 6:45-kor a váci Művelődési Ház előtt, indulás 7:00-kor. Utazás rövid pihenővel, Szlovákián keresztül Lengyelországba. Kora délután megérkezünk Zakopanéba a fatimai templomhoz. Rövid templom ismertető után buszra szállva beutazunk a városközpontba. Szabadidő keretében lehetőség nyílik siklóvasúttal felmenni az 1123 m magas Gubalowka hegyre (24/19 Pln/fő). Kihagyhatatlan élmény a helyi piac, ahol a gorálok által készített sajtok, faragott faáruk, bőr és szőrmék között sétálhatunk. Az érdeklődők felkereshetik az első fából készült Kelemen fatemplomot és a szomszédságában lévő ótemetőt, ami számos híresség nyughelyéül szolgál. A Krupowki utcában beülhetünk egy gorál stílusú cukrászdába, ahol megkóstolhatjuk a helyi édesség különlegességeket.
Aki nem szeretné szabadidejét a városban tölteni, annak lehetősége lesz busszal eljutni Zakopane legnagyobb attrakciójához, a Snowlandia Parkhoz: hólabirintus (30/25 Pln/fő), iglu hószobrokkal (30/25 Pln/fő), Tátrai Edukációs Park (egy kisebb állatkert) (25/20 Pln/fő) és a gyerekeknek készült szánkópálya (15 Pln/1 óra, a felszerelés kölcsönzése /szánkó, csúszda/ benne van a jegy árában). Egy igazi jégvarázs birodalom tárul elénk, a hóból épült különleges labirintus több mint két méter magas és izgalmas kihívás minden korosztálynak. Amikor lemegy a nap és a hó csikorog a talpunk alatt, különböző színekkel világítják meg az építményt mágikus hangulatot kölcsönözve neki. A kora esti órákban a szálláshelyünkre érkezünk, szobák kiosztása. Vacsoralehetőség a szállodában vagy egyénileg a sétálóutca egyik étteremében megkóstolhatjuk a helyi specialitásokat (sült csülök vagy kolbász, zurek leves, forró almás pite…). Sok helyen magyar étlappal várják a kedves vendégeket
 
2. nap: Reggeli után elhagyjuk a szállodánkat. A nap folyamán további számos szabadidős tevékenységre van lehetőség. Programjavaslatunk: kabinos felvonóval a Kasprowy-csúcsra (120 pln/99 pln), lovaskocsizás vagy időjárástól függően lovas szánozás (65-70 pln/fő), fejére fordított ház megtekintése (12 év felett 19 pln/fő, 3-12 év között 15 pln/fő), múzeumlátogatás (Illúzió Park 40/35 Pln/fő, Panoptikum 35/20 Pln/fő), piacozás vagy élvezhetjük a Snowlandia Park kínálta lehetőségeket. Hazautazásunk előtt ajánljuk egy finom ebéd elfogyasztását, kedvünkre válogathatunk a már említett helyi finomságokból. Késő délután visszaindulás, érkezés Vácra az esti órákban. 

Részletek és árak

Időpont: 2023. március  4-5.        2 nap/1 éj 
Találkozó: 6:45-kor, váci Művelődési Ház előtt
Indulás/érkezés: 7:00 óra, váci Művelődési Ház elől / elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Szállás: 3* hotel Zakopanéban
Ellátás: reggeli (büfé jellegű)
Fakultatív vacsora: 5000 Ft/fő (2 fogásos vacsora)
Egyágyas felár:       5000 Ft/fő
Minimum létszám: 30 fő
 
Részvételi díj: 40.000 Ft/fő
Előleg: 16.000 Ft/fő     
 
(hátralék fizetendő legkésőbb 20 nappal az út indulása előtt)
 
A részvételi díj tartalmazza az utazást, szállást reggelivel, az idegenforgalmi adót és a csoportkísérő díját. Nem tartalmazza a fakultatív sztornóbiztosítást (kb. 5 %) az ajánlott utasbiztosítást (kb. 800 Ft/fő) 
Az autóbuszon személyenként max. 18 kg poggyász és 1db 5 kg kisméretű kézi poggyász szállítható! 
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a lemondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 

Probléma esetén ügyeleti telefonszám (csak az utazás napján!): +36-20-236-12-89
 
Utazáshoz szükséges érvényes személyi igazolvány!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Mesés hólabirintus Zakopanéban Mesés hólabirintus Zakopanéban Mesés hólabirintus Zakopanéban Mesés hólabirintus Zakopanéban Mesés hólabirintus Zakopanéban