Festői tájak a Garda-tónál

4 nap/3 éjszaka

Időpont:

2023. szeptember 7-10. 

Program

1. nap: Találkozó 5:00-kor a váci Művelődési Ház előtt, indulás 05:15-kor. Utazás Szlovénián keresztül Olaszországba rövid pihenőkkel. Délután megérkezünk Trevisoba, ami Veneto régió rejtett gyöngyszeme. Az áramló csatornák és íves hidak hálózata miatt kis Velencének is nevezik. Trevisoban találták fel a Prosecco gyöngyözőbort és a Tiramisut az 1960-as években. Miközben az óváros épületeiben gyönyörködünk érdemes beülni egy cukrászdába vagy étterembe, ahol egy kávé mellett megkóstolhatjuk az eredeti olasz desszertet is. A hangulatos séta után továbbutazás a Garda-tó környéki szálláshelyünkre. Szobák elfoglalása (3 éj), vacsora. 
 
2. nap: Reggeli után utazás a Garda-tó déli részén fekvő Sirmione hangulatos városába, ahol lehetőségünk lesz csónakázni a tavon vagy szabadprogramként sétálhatunk, elfogyaszthatunk egy finom olasz kávét az egyik hangulatos teraszon. Utunkat Olaszország egyik legszebb településének tartott Borghetto falujában folytatjuk, ahol lélegzetelállító a középkori házak és a természet harmóniája. Továbbutazás a festői és középkori hangulatú Mantova városába, ahol a modern értelemben vett opera először csendült fel és amelynek színházát Mozart a világ legszebb színházának nevezte. Idegenvezetőnkkel városnézés: Dózse palota, Rigoletto háza, Bibiena színház, Szent Andrea bazilika… Visszautazás a szálláshelyre, vacsora.
 
3. nap: Reggeli után utazás a Garda-tó keleti partjára, a magas, festői hegycsúcsok ölelésében fekvő, vörösboráról híres Bardolino városába, ahol lehetőség nyílik az Olíva olajmúzeum látogatására (filmvetítéssel, olíva olaj kóstolóval és 1 pohár borral). Továbbutazás a tó Velencéjének is nevezett Malcesinebe, séta az ódon kisvárosban, és a Scaligeri vár megtekintése.  Majd meglátogatjuk a tó északi részén a hegyek lábánál fekvő, pálmafák és olajfák szegélyezte mediterrán Riva Del Garda városkát. Visszautazás szálláshelyünkre, vacsora.
 
4. nap: Reggeli után látogatást teszünk Európa egyik legromantikusabb városába Veronába, amit az UNESCO 2000-ben felvett a Világörökségi listájára. Festői szépségű reneszánsz paloták, ódon hangulatú, szűk utcácskák, falakról sugárzó középkori történelem vár ránk. Idegenvezetőnkkel közösen megtekintjük a város gyönyörű tereit (Piazza Bra, Piazza Erbe, Piazza dei Signori) illetve Júlia házát és erkélyét. Majd indulás hazafelé, rövid pihenőkkel Szlovénián keresztül. Érkezés Vácra a késő esti órákban. 

Részletek és Árak

Időpont: 2023. szeptember 07-10. 4 nap/3 éj
Találkozó: 05:00-kor a Váci Művelődési Ház előtt
Indulás/Érkezés: 05:15-kor a váci Művelődési Ház elől / elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal 
Elhelyezés: 3*-os szálloda, 2-3 ágyas szobákban
Egyágyas felár: 23.000 Ft/fő/3 éj
Ellátás: félpanzió (reggeli, vacsora)
Minimum létszám: 30 fő
 

Részvételi díj: 125.000 Ft/fő

Előleg: 50.000 Ft/fő    
 
(hátralék fizetendő legkésőbb 30 nappal az út indulása előtt)
 
A részvételi díj tartalmazza az utazást, szállást félpanzióval, az idegenvezetést és az idegenforgalmi adót. Nem tartalmazza a útlemondási biztosítást, az ajánlott utasbiztosítást (2000 Ft/fő), és a belépőjegyek árát (kb. 40 EUR). 
 
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
Fontos! Az autóbuszon személyenként max. 18 kg poggyász és 1db 5 kg kisméretű kézi poggyász szállítható!
 

Probléma esetén ügyeleti telefonszám (csak az utazás napján!): +36-20-236-12-89
 
Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Festői tájak a Garda-tónál Festői tájak a Garda-tónál Festői tájak a Garda-tónál Festői tájak a Garda-tónál Festői tájak a Garda-tónál Festői tájak a Garda-tónál Festői tájak a Garda-tónál Festői tájak a Garda-tónál