Dalmácia szépségei - tengerparti fürdőzéssel

KRKA VÍZESÉS – SIBENIK – TROGIR – SPLIT

5 nap/4 éjszaka 

Időpont:

2023. július 7-11. 

Program

1. nap: Találkozó reggel 6:15-kor a váci Művelődési Ház előtt. Utazás pihenők beiktatásával Horvátországba. Útközben megállunk egy hangulatos kis településen, Slunjban, ahol a híres Winnetou filmek indián falu jeleneteit forgatták. 1962-ben védetté nyilvánított kis települést a vízesések, vízimalmok, régi hidak és mesés házak teszik vonzóvá. Kora este megérkezünk szálláshelyünkre Lozovacba. Vacsora. 
 
2. nap: A Plitvicei-tavak mellet Horvátország másik szemet gyönyörködtető látványossága a Krka Nemzeti Park. Reggeli után megtekintjük a parkot, mely több kisebb-nagyobb vízeséssel és tóval, valamint egyedi állat és növényvilággal rendelkezik. Sétánk során felfedezzük a fantasztikus természeti látnivalókat, elhajókázunk a nagy vízesésig (Skradisniki buk). Délután felkeressük Sibenik egyik népszerű strandját, fürdőzés. Este visszaérkezés a szálláshelyünkre, vacsora.
 
3. nap: Reggeli után Horvátország második legnagyobb városába utazunk Splitbe. Split a Dinári hegység lábánál az Adria tenger partján fekszik. Megtekintjük a római császár Diokleciánus palotáját, Saint Domnius Cahtedralist stb. Szabadidőben sétát tehetünk a pálmákkal szegélyezett tengerpartján. Elhagyva a várost a térség másik történelmi emlékekben gazdag településére érkezünk Trogirba. Rövid városnézés (főtér, Szent Lőrinc katedrális, Cipiko palota, Városháza, Óratorony stb.) majd szabadidő. Késő délután visszaérkezünk a szálláshelyünkre, vacsora.
 
4. nap: Reggeli után Adria legjobb strandját a Solaris beach-et keressük fel, ami nemzetközi díjat is kapott. A 4 km hosszú homokos strandján árnyékos helyek és számos étkezési lehetőségek teszik komfortossá az ott töltött pihenésünket. Este visszaérkezünk szálláshelyünkre. Vacsora.
 
5. nap: Reggeli után elhagyjuk szállásunkat. Hazafelé útban megállunk Zágrábban. A legtöbb érdekesség és műemlék az Osztrák-Magyar Monarchiához köthető. Láthatjuk a Nemzeti színházat, Katedrálist, Szent Márk templomot stb. Siklóval felmehetünk a felső várhoz. Kora délután haza indulunk. Érkezés Vácra az esti órákban. 

Részletek és árak

Időpont: 2023. július 7-11.    5 nap/4 éj
Találkozó: 6:15-kor Vác, Művelődési ház előtt
Indulás/érkezés: 6:30-kor, Vác, Művelődési Ház elől / elé 
Utazás: légkondicionált autóbusszal 
Szállás: 3*-os medencés hotelben (Lozovac)
Egyágyas felár: 25.000 Ft/fő/4 éj
Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)
Min.létszám: 30 fő
 

Részvételi díj: 188.000 Ft/fő  AKCIÓ: 180.000 Ft/fő

Előleg: 72.000 Ft/fő    
 
(hátralék fizetendő legkésőbb 30 nappal az út indulása előtt)
 
A részvételi díj tartalmazza az utazást, a szállást félpanzióval, az idegenforgalmi adót és az idegenvezetés költségét. Nem tartalmazza a fakultatív útlemondási biztosítást (kb. 5%), az ajánlott utasbiztosítást és a belépőjegy árát (30 Eur/fő). 
 
 
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
Fontos! Az autóbuszon személyenként max. 18 kg poggyász és 1db 5 kg kisméretű kézi poggyász szállítható!
 
 

Probléma esetén ügyeleti telefonszám (csak az utazás napján!): +36-20-236-12-89
 
Utazáshoz szükséges érvényes személyi igazolvány!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Dalmácia szépségei - tengerparti fürdőzéssel Dalmácia szépségei - tengerparti fürdőzéssel Dalmácia szépségei - tengerparti fürdőzéssel Dalmácia szépségei - tengerparti fürdőzéssel Dalmácia szépségei - tengerparti fürdőzéssel