Klasszikus Erdélyi körút

4 nap/3 éjszaka

Időpont:

2019. október 23-26.

Program

1.nap: Indulás Vácról reggel 5 órakor, határátlépés Ártándnál. Városnézés Nagyváradon (püspöki székesegyház, belváros). Este érkezés Tibódra, vacsora és szállás.
 
2.nap: Reggeli után utazás a Gyilkos- tóhoz és a Békás-szoroshoz. Délután érkezés Csángóföldre, Gyimesbükkre (1000 éves határ, történelmi megemlékezés), majd részvétel a csángó népi mulatóprogramon estebéddel és tánccal. Este visszatérés a szálláshelyre.
 
3.nap: Reggeli után látogatást teszünk Szovátára, a híres fürdőhelyre (Medve-tó), majd a parajdi sóbányát látogatjuk meg. Hazaúton megállás Korondon (ismerkedés a népi fazekassággal, vásárlás) és Farkaslakán (Tamási Áron síremléke). Szállás Tibódon, vacsora.
 
4.nap: Reggeli után indulás haza. Útközben városnézés Kolozsváron (főtér és környéke: Mátyás szoborcsoport, Mátyás szülőháza, Szent Mihály székesegyház). Határátkelés Ártándnál. Hazaérkezés Vácra az esti órákban

Részletek és árak

Időpont: 2019. október 23-26.  4 nap / 3 éj
Indulás/Érkezés: 5:00 órakor Vácról, Művelődési Ház elől/elé
Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: Tibódon családi panzióban
Ellátás: félpanzió (reggeli, vacsora)
Min.létszám:  35 fő
 
Részvételi díj: 49.000 Ft/fő
Előleg: 19.000Ft/fő
 
+ csángó mulatóprogram: 22 euro/fő
(amely tartalmazza az étkezést, az italfogyasztást, a mulatságot és a helyi idegenvezetést)
 

A részvételi díj tartalmazza az útiköltséget, a szállást félpanziós ellátással valamint a magyar nyelvű csoportkísérő költségét.

Nem tartalmazza a stornó biztosítást (5%), az utasbiztosítás díját (kb. 1600 Ft/fő) és a csángó mulatóprogram árát, Sóbánya belépő: kb.30 lei/fő.

Az autóbuszon személyenként max. 18 kg poggyász és 1db 5 kg kisméretű kézi poggyász szállítható!

Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.

A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a lemondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.

 

 


Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Klasszikus Erdélyi körút Klasszikus Erdélyi körút Klasszikus Erdélyi körút Klasszikus Erdélyi körút Klasszikus Erdélyi körút Klasszikus Erdélyi körút Klasszikus Erdélyi körút Klasszikus Erdélyi körút Klasszikus Erdélyi körút