Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék

4 nap/3 éjszaka 

Időpont:

2023. augusztus 2-5. 

Program

1. nap: Indulás Vácról, a Művelődési Ház elől a kora reggeli órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel, majd érkezés a Salzkammerguti tóvidékre a délutáni órákban. Látogatás a Traun-tó partján fekvő Gmundenbe, séta a Tavi Kastélyhoz, majd továbbutazás Traunkirchenbe (plébániatemplom, Halász-szószék). Utolsó állomásként érkezés St. Wolfgangba (búcsújáró templom). Este a szállás elfoglalása és fakultatív vacsoralehetőség. 
 
2. nap: Reggeli után városnézés Salzburgban (Dom, Hercegérseki Palota, Ferences templom, Mozart szülőháza, Mirabell kastély parkja stb.) Városnézés után szabadidő, majd továbbutazás a kora délutáni órákban a hellbrunni kastélyhoz, a vízijátékok megtekintése. Este visszautazás a szálláshelyre és fakultatív vacsoralehetőség.
 
3. nap: Kirándulás Bajorországba. Felkeressük Hitler egykori „sasfészkét” a Kehlstein-csúcson (Hitler aranyliftje - időjárástól függő!) Rossz idő esetén, valamint nyitvatartási időszakon kívül látogatás a Berchtesgaden településén (csodálatos festett falú házak, egykori fejedelmi rezidencia). Ezután látogatás a település sóbányájába (kisvonatozás, csúszdázás). Este visszatérés a szállásra és fakultatív vacsoralehetőség. 
 
4. nap: Reggeli után hazaindulás. Útközben séta Hallstattban, majd továbbutazás Bad-Ischl-be (látogatás a császár villájában). Hazaérkezés az esti órákban Vácra.

Részletek és Árak

Időpont: 2023. augusztus 02-05. 4 nap/ 3 éj
Találkozó: 4:45-kor Vác, Művelődési ház
Indulás: 5:00-kor Vác, Művelődési ház elől/elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal 
Szállás: 3* hotel / Eugendorf
Ellátás: reggeli
Fakultatív vacsora: 23.000Ft/fő/3 alkalom
Min.létszám: 30 fő
 

Részvételi díj: 99.000 Ft/fő

Előleg: 39.000 Ft/fő    
 
(hátralék fizetendő legkésőbb 30 nappal az út indulása előtt)
 
A részvételi díj tartalmazza az utazást, a szállást reggelivel, az idegenforgalmi adót és az idegenvezetés költségét. Nem tartalmazza a fakultatív útlemondási biztosítást (kb. 5%), az ajánlott utasbiztosítást, illetve a belépőjegyek árát (kb. 120 Eur/fő).
 
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
Fontos! Az autóbuszon személyenként max. 18 kg poggyász és 1db 5 kg kisméretű kézi poggyász szállítható!
 

Probléma esetén ügyeleti telefonszám (csak az utazás napján!): +36-20-236-12-89
 
Utazáshoz szükséges érvényes személyi igazolvány!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék Salzburg és a Salzkammerguti tóvidék