Olasz tengerparti nyaralás: Rimini

5 nap / 4 éjszaka

Időpont:

2023. augusztus 30 - szeptember 03.

Program

1. nap: Találkozó 5:15-kor a váci Művelődési Ház előtt, indulás 5:30-kor. Utazás Szlovénián keresztül Olaszországba, rövid pihenőkkel. Délután megérkezünk Riminibe, szobák elfoglalása, vacsora.
 
2. nap: Reggeli, majd szabadprogram. Pihenés a hosszan elnyúló homokos, lassan mélyülő tengerparton. Európa egyik leghíresebb üdülőhelye, ’Európa Miamija’ néven is emlegetik. De Rimini számtalan szórakozási lehetőséget nyújt vidámparkokkal, delfináriumokkal, aquaparkokkal. Este vacsora a szálláshelyen. A fiatalok számára kimeríthetetlen a bulizási lehetőség, Riminit az éjszakai élet egyik központjának tartják Olaszországban. 
 
3. nap: Reggeli után fakultatív kirándulás Ravennába, ismerkedés a város nevezetességeivel (San Vitale Székesegyház, Neonian keresztelőkápolna, Dante síremléke, Szent Apollinaris Nuovo Bazilika stb.). Utunk folytatásaként látogatást teszünk egy Rimini mellett található szabadidőparkba, a Mini Itáliába. Megcsodálhatjuk Olaszország híres épületeit kicsiben, ami mellett vidámparki játékok, éttermek és egyéb attrakciók is helyet kaptak. (Program ára: 30 Eur/fő)
Késő délután visszaérkezés a szállásunkra, szabadprogram, este vacsora.
 
4. nap: Reggeli után fakultatív fél napos városlátogatás San Marinoba. Városnézés a legfontosabb látnivalókkal (Piazza della Libertá, Palazzo Pubblico, Basilica di San Marino, San Leo erődje) majd rövid szabadidő keretein belül elfogyaszthatunk egy finom olasz kávét vagy egy olasz fagylaltot. Visszaérkezés a szálláshelyre a délutáni órákban, szabadidő, este vacsora. (Program ára: 25 Eur/fő)
 
5. nap: Reggeli után szállás elhagyása, hazautazás, érkezés kiindulási helyünkre Vácra, a késő esti órákban. 

Részletek és árak

Időpont: 2023. augusztus 30-szeptember 3. 5 nap/4 éj
Találkozó: 5:15-kor a váci Művelődési Ház előtt
Indulás/Érkezés: 5:30-kor a váci Művelődési Ház elől / elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Elhelyezés: 3*-os hotelben Riminiben, közvetlen tengerparton
Napernyő + 2 napozóágy bérelhető: 18 Eur/nap
Egyágyas felár: 24.500 Ft/fő/4 éjszaka
Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)
Minimum létszám: 30 fő
 
Részvételi díj: 175.000 Ft/fő
Előleg: 70.000 Ft/fő    
 
(hátralék fizetendő legkésőbb 30 nappal az út indulása előtt)
 
A részvételi díj tartalmazza az utazást, a szállást félpanzióval, az idegenforgalmi adót és az idegenvezetés költségét. Nem tartalmazza a fakultatív útlemondási biztosítást (kb. 5%), az ajánlott utasbiztosítást és a belépőjegy árát a Mini Italia Parkba: 18 Eur/fő.
Ravenna belépők: kb. 10 Eur
San Marino belépők: kb. 8 Eur
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
Fontos! Az autóbuszon személyenként max. 18 kg poggyász és 1db 5 kg kisméretű kézi poggyász szállítható!
 
 

Probléma esetén ügyeleti telefonszám (csak az utazás napján!): +36-20-236-12-89
 
Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Olasz tengerparti nyaralás: Rimini Olasz tengerparti nyaralás: Rimini Olasz tengerparti nyaralás: Rimini Olasz tengerparti nyaralás: Rimini Olasz tengerparti nyaralás: Rimini