Olasz tengerparti nyaralás: Rimini

6 nap / 5 éjszaka

Időpont:

2024. augusztus 20-25. 

Program

1. nap: Vác - Olaszország - Rimini
Találkozó 5:15-kor a váci Művelődési Ház előtt, indulás 5:30-kor. Utazás Szlovénián keresztül Olaszországba, rövid pihenőkkel. Délután megérkezünk Riminibe, szobák elfoglalása (5 éj), vacsora.
 
2. nap: Szabadprogram - fürdőzés 
Reggeli, majd szabadprogram. Pihenés a hosszan elnyúló homokos, lassan mélyülő tengerparton. Európa egyik leghíresebb üdülőhelye, ’Európa Miamija’ néven is emlegetik. De Rimini számtalan szórakozási lehetőséget nyújt vidámparkokkal, delfináriumokkal, aquaparkokkal. Este vacsora a szálláshelyen. A fiatalok számára kimeríthetetlen a bulizási lehetőség, Riminit az éjszakai élet egyik központjának tartják Olaszországban. 
 
3. nap: Ravenna kirándulás - Mini Italia szabadidőpark látogatás
Reggeli után fakultatív kirándulás Ravennába, ismerkedés a város nevezetességeivel (San Vitale Székesegyház, Neonian keresztelőkápolna, Dante síremléke, Szent Apollinaris Nuovo Bazilika stb.). Utunk folytatásaként látogatást teszünk egy Rimini mellett található szabadidőparkba, a Mini Itáliába. Megcsodálhatjuk Olaszország híres épületeit kicsiben, ami mellett vidámparki játékok, éttermek és egyéb attrakciók is helyet kaptak. (Program ára kb: 30 Eur/fő) Késő délután visszaérkezés a szállásunkra, szabadprogram, este vacsora.
 
4. nap: San Marino kirándulás - délután szabadprogram
Reggeli után fakultatív fél napos városlátogatás San Marinoba. Városnézés a legfontosabb látnivalókkal (Piazza della Libertá, Palazzo Pubblico, Basilica di San Marino, San Leo erődje) majd rövid szabadidő keretein belül elfogyaszthatunk egy finom olasz kávét vagy egy olasz fagylaltot. Visszaérkezés a szálláshelyre a délutáni órákban, szabadidő, este vacsora. (Program ára kb: 25 Eur/fő)
 
5. nap: Szabadprogram - fürdőzés
A reggelink elfogyasztása után ismét a pihenésé lesz a főszerep. Szabadidő a tengerparton, élvezhetjük a napsütést és a fürdőzést. A tengerparton bárok, éttermek is találhatók. Aki szeretné aktívabban tölteni napját, felfedezheti Rimini nyüzsgő sétányát is. Este vacsora a szálláson. 
 
6. nap: Olaszország - Vác 
Reggeli után szállás elhagyása, hazautazás, érkezés kiindulási helyünkre Vácra, a késő esti órákban. 
 

Részletek és árak

Időpont: 2024. augusztus 20-25.  6 nap/5 éj
Találkozó: 5:15-kor a váci Művelődési Ház előtt
Indulás/Érkezés: 5:30-kor a váci Művelődési Ház elől / elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Elhelyezés: 3*-os hotelben Riminiben, közvetlen tengerparton
Napernyő + 2 napozóágy bérelhető: 20 Eur/nap
Egyágyas felár: 34.000 Ft/fő/5 éjszaka
Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)
Minimum létszám: 35 fő
 
Részvételi díj: 205.000 Ft/fő
Előleg: 82.000 Ft/fő    
 
(hátralék fizetendő legkésőbb 30 nappal az út indulása előtt)
 
A részvételi díj tartalmazza az utazást, a szállást félpanzióval, az idegenforgalmi adót és az idegenvezetés költségét. Nem tartalmazza a fakultatív útlemondási biztosítást (kb. 5%), az ajánlott utasbiztosítást (3240 Ft/fő) és a belépőjegy árát a Mini Italia Parkba: kb. 18 Eur/fő.
 
A belépőjegyek ára tájékoztató jellegű és készpénzben a buszon fizetendő!
 
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
Fontos! Az autóbuszon személyenként max. 18 kg poggyász és 1db 5 kg kisméretű kézi poggyász szállítható!
 

Probléma esetén ügyeleti telefonszám (csak az utazás napján!): +36-20-236-12-89
 
Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Olasz tengerparti nyaralás: Rimini Olasz tengerparti nyaralás: Rimini Olasz tengerparti nyaralás: Rimini Olasz tengerparti nyaralás: Rimini Olasz tengerparti nyaralás: Rimini