Röpke nyaralás Olaszországba - Cavallino

Velencei fakultatív kirándulással

4 nap / 3 éjszaka

Időpont:

2024. augusztus 22-25. 

Program

1.nap: Vác - Cavallino
Találkozó reggel 4:45-kor a váci Művelődési Ház előtt, majd utazás Szlovénián keresztül Olaszországba, rövid pihenőkkel. Érkezés a délutáni órákban a Jesolo melletti Cavallino-ba, szállásunk elfoglalása (3 éj). A szobák kiosztása után felfedezhetjük a széles, lassan mélyülő, homokos tengerpartot, megmártózhatunk a kellemes sós vízben, ahol mindenféle kényelmi szolgáltatást megtalálunk: vízi sportolási lehetőségek, játszóterek, kávézók és bárok. Cavallino egy kellemes üdülőhely, csendesebb, nyugodtabb környezetben. Ha valaki egy kis nyüzsgésre vágyna, egyénileg felkeresheti a kb. 10 km-re fekvő Jesolot, ahol egy 13 km hosszú sétálóutca vár minket tele üzletekkel, éttermekkel és teraszos helyiségekkel. Fakultatív vacsoralehetőség a szálláson. 
 
2.nap: Cavallino
Reggeli, majd szabadprogram. Pihenés a homokos, lassan mélyülő tengerparton. A szobákhoz tartozik 1 db napernyő és 2 napozóágy, ami ingyenesen használható, így nem lesz arra gondunk, hogy szabad helyet találjunk a tengerparton. Pihenés közben beülhetünk egy finom kávéra vagy koktélra, ebédelhetünk az olaszos ízeket kínáló éttermekben. Az egész napos fürdőzés után fakultatív vacsoralehetőség a szálláson.
 
3.nap: Cavallino – Murano-Burano – Velence - Cavallino
Reggeli után bérelt hajóval kirándulás a két legszebb lagúna-szigetre, Murano-Buranora. Murano az üvegmesterségről, Burano pedig a csipkéjéről és színes házairól nevezetes sziget. Hajónkkal Velence felé vesszük az irányt, ahol megismerkedhetünk a város nevezetességeivel, mint például a Dózse-palota, Szent Márk tér, Bazilika (megtekintése kívülről), Sóhajok-hídja, a híres bevásárló utca - a Via Mercerie, és felsétálhatunk a Ponte de Rialto-ra is, amit a város legmagasabb pontjaként emlegetnek. A délután folyamán egyénileg el lehet vegyülni Velence hangulatos és színpompás forgatagában vagy gondolázni egyet. Visszaérkezés az esti órákban Punta Sabbioni kikötőjébe, majd fakultatív vacsoralehetőség a szálláson. A program ára hajójeggyel együtt: 50 Eur/fő 
 
4.nap: Cavallino – Udine - Vác
A reggeli elfogyasztása után buszra szállunk, és útba ejtjük Udine városát. Udine egy viszonylag kis város, ahol a középkort idéző épületektől a legdrágább boltokig sok mindent megtalálunk. A "kis Velence"-ként is szokták emlegetni Udinét, mivel több olyan nevezetes épülete is van, amely a lagúnák városára emlékeztet. Ami nem véletlen, mivel Udine közel négyszáz évig velencei fennhatóság alatt állt. Szabadidő keretében kellemes sétát tehetünk a kanyargó, szűk utcácskákon, vagy a város főterén egy kávézóban, étteremben ülve élvezhetjük a Dolce Vita életérzést. Búcsút intünk Olaszországnak, érkezés Vácra a késő esti órákban. 

Részletek és árak

Időpont: 2024. augusztus 22-25.  4 nap/3 éj
Találkozó: 4:45-kor Vác, Művelődési ház
Indulás: 5:00-kor Vác, Művelődési ház elől/elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Szállás: 4* hotelben (200 m-re a tengerparttól)
               1 napernyő + 2 napozóágy szobánként az árban 
Ellátás: reggeli
Fakultatív vacsora: 25.000 Ft/fő (3 fogásos menü)
Egyágyas felár: 16.000 Ft/fő/3 éj
Min.létszám: 35 fő
 
Részvételi díj: 147.000 Ft/fő
Előleg: 58.000 Ft/fő     
 
(hátralék fizetendő legkésőbb 30 nappal az út indulása előtt)
 
A részvételi díj tartalmazza az utazást, a szállást reggelivel, az idegenforgalmi adót és az idegenvezetés költségét.
Nem tartalmazza a fakultatív útlemondási biztosítást (kb. 5%), az ajánlott utasbiztosítást (2160 Ft/fő). 
 
A belépőjegyek ára tájékoztató jellegű és készpénzben a buszon fizetendő!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség).
 
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
Fontos! Az autóbuszon személyenként max. 18 kg poggyász és 1db 5 kg kisméretű kézi poggyász szállítható!
 

Probléma esetén ügyeleti telefonszám (csak az utazás napján!): +36-20-236-12-89
 
Utazáshoz szükséges érvényes személyi igazolvány vagy útlevél!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Röpke nyaralás Olaszországba - Cavallino Röpke nyaralás Olaszországba - Cavallino Röpke nyaralás Olaszországba - Cavallino Röpke nyaralás Olaszországba - Cavallino Röpke nyaralás Olaszországba - Cavallino Röpke nyaralás Olaszországba - Cavallino