Hajókázás az osztrák Dunakanyarban

Melk - Krems an der Donau - St. Pölten

2 nap/1 éjszaka 

Időpont:

2023. július 29-30.

Program

1.nap: Találkozó Vácon 4:45-kor, utazás rövid pihenőkkel Melkbe. Érkezés Wachau keleti kapujában lévő Szent Benedek-rendi Melki apátságba (apátság, park megtekintése, szabadprogram). Kora délután hajózás a völgyszoroson, az osztrák Dunakanyarban, ahol a táj és a környezet a középkori Ausztria hangulatát idézi. A hajóút Krems an der Donau városánál ér véget (városnézés a hangulatos középkori óvárosban). Szállás elfoglalása Herzogenburgban, fakultatív vacsora a szállodához közeli étteremben.
 
2.nap: Reggeli után idegenvezetőnk kíséretében városnézés St. Pöltenben, mely Alsó-Ausztria fővárosa és a Sankt Pölten-i egyházmegye püspöki székvárosa is egyben. Utunk folytatásaként Kismartonba (Eisenstadt) látogatunk, megtekintjük az Esterházy-kastélyt, mely a híres történelmi család központi rezidenciája és Burgenland legszebb barokk kastélya. A rendkívül színvonalasan, gazdagon berendezett termek és a csodálatos kastélypark a térség leghíresebb látványossága. Továbbutazunk a Fertő-tó partján fekvő bájos hangulatú Ruszt (Rust) településre, a gólyák városába, mely a történelmi Magyarország legkisebb szabad királyi városa volt. A középkori városfalakkal körbevett belvárosának szinte minden épülete műemlék. A pár utcából álló történelmi városközpont tele van hangulatos étteremmel, helyi bort mérő borozóval. Hazaindulás a délutáni órákban, Vácra érkezés az esti órákban.

Részletek és árak

Időpont: 2023. július 29-30. 2 nap/1 éj
Találkozó: 4:45-kor Vác, Művelődési ház
Indulás/érkezés: 5:00 óra, Vác, Művelődési Ház elől / elé 
Utazás: légkondicionált autóbusszal 
Szállás: 3*-os hotelben
Ellátás: reggeli
Fakultatív vacsora: 9.500 Ft/fő (3 fogásos menü)
Egyágyas felár: 9.200 Ft/fő/éj
Min.létszám: 30 fő

 

Részvételi díj: 45.000 Ft/fő
Előleg: 18.000 Ft/fő 
 
(hátralék fizetendő legkésőbb 30 nappal az út indulása előtt)
 
 
A részvételi díj tartalmazza az utazást, a szállást reggelivel, az idegenforgalmi adót és az idegenvezetés költségét. Nem tartalmazza a fakultatív útlemondási biztosítást, az ajánlott utasbiztosítást, a belépőjegyek (28 Eur/fő) és a hajójegy (33 Eur/fő) árát.
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
Fontos! Az autóbuszon személyenként max. 18 kg poggyász és 1db 5 kg kisméretű kézi poggyász szállítható!
 

Probléma esetén ügyeleti telefonszám (csak az utazás napján!): +36-20-236-12-89
 
Utazáshoz szükséges érvényes személyi igazolvány!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Hajókázás az osztrák Dunakanyarban Hajókázás az osztrák Dunakanyarban Hajókázás az osztrák Dunakanyarban Hajókázás az osztrák Dunakanyarban Hajókázás az osztrák Dunakanyarban Hajókázás az osztrák Dunakanyarban