Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Hallstatt: Ausztria ékszerdoboza

Salzburg - Graz

3 nap / 2 éjszaka

Időpont:

2024. június 21-23.

Program

1.nap: Vác - Salzburg városnézés - Abtenau
Találkozó 4:45-kor a váci Művelődési Ház előtt, indulás 5:00-kor. Utazás rövid pihenőkkel. Kora délután Salzburgba érkezünk. Idegenvezetőnk kíséretében megtekintjük a város nevezetességeit. (Dom, Hercegérseki Palota, Ferences templom, Mozart szülőháza, Mirabell kastély parkja stb.) Városnézés után, lehetőség szerint egy rövid szabadidő. Este megérkezünk szálláshelyünkre Abtenau településére, ami egy csodás alpesi környezetben fekszik, szobák elfoglalása, fakultatív vacsora.
 
2.nap: Bad Ischl császári kastély - Hallstatt városnézés, sóbánya látogatás - hajókázás a hallstatti tavon
Reggeli után Bad Ischlbe utazunk. Látogatást teszünk a császári kastélyban, majd egy séta keretében kívülről megtekintjük a város nevezetességeit is (Trinkhalle, Zauner, Lehar Villa, Kurpark). Programunk után a festői fekvésű Hallstattba érkezünk. A település 1997 óta a UNESCO Világörökség része. A tópart és a meredek hegyek közé épült házaival lenyűgöző látványt nyújt az idelátogatónak. Sokáig csak öszvérrel vagy hajóval lehetett megközelíteni. Mára már alagút és egyvágányú vasút teszi lehetővé a könnyebb megközelítését a településnek. A hallsatti kultúra nyomaira bukkantak, ami a falucska múltjáról árulkodik. Megtekintjük a Főterét, a Gótikus katolikus templomot, a Csontházat, a világ legrégebbi sóbányáját. A kilátóhídról elénk tárul a táj panorámája. A program zárásaként együtt hajókázunk a hallstatti tavon, ahonnan a hegycsúcsok egészen más megvilágításba kerülnek. Este visszaérkezés a szállásra, fakultatív vacsora.
 
3.nap: Graz városnézés - Schlossberg (Várhegy) - Vác 
Reggeli után látogatást teszünk Stájerország fővárosában, Grazban. Megtekintjük a város nevezetességeit (Fő tér, Városháza, Tartományi Székház, Dóm, Mauzóleum, Jezsuita rendház, Művészetek Háza) majd eljutunk az UNESCO Világörökség részét képező óváros fölé emelkedő Schlossberghez is (Várhegy). A jellegzetes óratoronnyal a város jelképének tekinthető. Rövid szabadidő eltöltése után hazaindulunk. Vácra érkezés a késő esti órákban. 

Részletek és árak

Időpont: 2024. június 21-23.    3 nap/2 éj
Találkozó: 4:45-kor a váci Művelődési Ház előtt
Indulás/Érkezés: 5:00-kor a váci Művelődési Ház elől / elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal 
Elhelyezés: 3*-os hotel 
Egyágyas felár: 11.000 Ft/fő/2 éj
Ellátás: reggeli 
Fakultatív vacsora: 18.000 Ft/fő/2 alkalom (5 fogásos vacsora)
Minimum létszám: 35 fő
 
Részvételi díj: 96.000 Ft/fő
Előleg: 38.000 Ft/fő   
 
(hátralék fizetendő legkésőbb 30 nappal az út indulása előtt)
 
A részvételi díj tartalmazza az utazást, a szállást reggelivel, az IFA-t és az idegenvezetés költségét. Nem tartalmazza az útlemondási biztosítást, az ajánlott utasbiztosítást (1620 Ft/fő) és a belépőjegyek árát: kb. 80 Eur/fő 
 
A belépőjegyek ára tájékoztató jellegű és készpénzben a buszon fizetendő!
 
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk. A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
Fontos! Az autóbuszon személyenként max. 18 kg poggyász és 1db 5 kg kisméretű kézi poggyász szállítható!
 
 

 
Probléma esetén ügyeleti telefonszám (csak az utazás napján!): +36-20-236-12-89
 
Utazáshoz szükséges érvényes személyi igazolvány!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Hallstatt: Ausztria ékszerdoboza Hallstatt: Ausztria ékszerdoboza Hallstatt: Ausztria ékszerdoboza Hallstatt: Ausztria ékszerdoboza Hallstatt: Ausztria ékszerdoboza
még töltünk