Új a kínálatban: Olasz Dolomitok

4 nap/3 éjszaka 

Időpont:

2024. augusztus 22-25.

Program

1.nap: Vác - Olaszország - Belluno városnézés
Találkozó 4:45-kor a váci Művelődési Ház előtt, indulás 5:00-kor. Utazás Olaszországba, rövid pihenőkkel. Délutáni órákban megérkezünk Bellunoba ("Dolomitok kapuja"). Városnézésünk során gyönyörű reneszánsz épületeket, tereket, palotákat csodálhatunk meg. Megtekintjük a művészeti kincsekben gazdag Szent István templomot. A gyönyörű városból csodás panoráma tárul elénk a magas hegyekre. Este megérkezés szálláshelyünkre (3 éj), vacsora. 
 
2. nap: Cortina d'Ampezzo - Misurina-tó - Piave di Cadore
Reggeli után Cortina d'Ampezzoba (a "Dolomitok úrnője") érkezünk. A Monte Cristallo tömbje magasodik föléje. Síparadicsom, az 1956-os téli olimpia helyszíne. Lanovkával fölmehetünk egy 2100 m magas csúcsra, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a tájra.Onnan kb. fél óra a Misurina-tó. A "Dolomitok gyöngye egy 3000 m magas hegyek közé szorult aprócska gleccsertó, melynek partján kellemes sétát tehetünk. Ezután látogatást teszünk a nagyszerű reneszánsz festő, Tiziano szülővárosában, Piave di Cadoreban. Megtekintjük a szülőházát és egy eredeti alkotást is láthatunk a helyi templomban. Ezután visszatérünk szálláshelyünkre, vacsora.
 
3. nap: Karer-tó - Bolzano - Ötzi-Múzeum 
Reggeli után a romantikus Karer-tóhoz látogatunk, melynek vize visszatükrözi a környező sziklahegyeket és a sűrű erdők zöld színét. Majd Bolzano következik, Dél-Tirol székhelye. Főterén a trubadúrköltészet egyik legnagyobb alakjának, Walter von der Vogelweidének a szobra áll, mellette a gyönyörű dóm. Bolzano az osztrák és a mediterrán kultúra érdekes egyvelege, építészete különleges. Közösen megtekintjük Ötzit, a több mint 5000 éves gleccsermúmiát is, a neki szentelt múzeumban. Este visszaérkezünk szálláshelyünkre, vacsora.
 
4. nap: Olaszország - Vác 
Reggeli után hazaindulunk. Útközben megállunk egy bevásárló központnál, ahol olasz különlegességekből válogathatunk, vásárolhatunk. Érkezés Vácra a késő esti órákban. 

Részletek és árak

Időpont: 2024. augusztus 22-25. 4 nap/3 éjszaka
Találkozó: 4:45-kor a váci Művelődési Ház előtt
Indulás/Érkezés: 5:00-kor a váci Művelődési Ház elől / elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal 
Elhelyezés: 3*-os hotel 
Egyágyas felár: 24.000 Ft/fő/3 éjszaka
Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)
Minimum létszám: 35 fő
 
Részvételi díj: 199.900 Ft/fő

Előleg: 80.000 Ft/fő    

(hátralék fizetendő legkésőbb 30 nappal az út indulása előtt)
 
A részvételi díj tartalmazza az utazást, a szállást félpanzióval, az idegenforgalmi adót és az idegenvezetés költségét.
Nem tartalmazza a fakultatív útlemondási biztosítást (kb. 5%), az ajánlott utasbiztosítást (2160 Ft/fő) és a belépőjegyek árát (részletek hamarosan).
A belépőjegyek ára tájékoztató jellegű és készpénzben a buszon fizetendő!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség).
 
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
Fontos! Az autóbuszon személyenként max. 18 kg poggyász és 1db 5 kg kisméretű kézi poggyász szállítható!

Probléma esetén ügyeleti telefonszám (csak az utazás napján!): +36-20-236-12-89
 
Utazáshoz szükséges érvényes személyi igazolvány!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Új a kínálatban: Olasz Dolomitok Új a kínálatban: Olasz Dolomitok Új a kínálatban: Olasz Dolomitok Új a kínálatban: Olasz Dolomitok Új a kínálatban: Olasz Dolomitok Új a kínálatban: Olasz Dolomitok