Zempléni kalandozás

3 nap/2 éjszaka

Időpont:

2019. október 8-10.
 

Program

1.nap: Találkozó 6:45-kor, indulás Vácról 7:00 órakor, utazás rövid pihenőkkel Vizsolyba. Megtekintjük a református templomot, az egyik eredeti első kiadású magyar nyomtatású vizsolyi (Károlyi) bibliát, továbbá egy interaktív kiállítás keretében a nyomtatáshoz szükséges korabeli eszközöket, melyek némelyike akár ki is próbálható. Utunkat folytatjuk a vulkanikus hegyen álló középkori füzéri várhoz. Délután érkezés a szálláshelyre, a szállodában fakultatív borkóstoló, vacsora.  
 
2. nap: Reggeli után meglátogatjuk a Szerencsi csokoládégyárat, kóstolás, készítés és vásárlási lehetőség. (3000 Ft/fő) Majd Tokajnál hajóra szállunk, és közvetlenül a vízen úszva fedezhetjük fel ezt a csodás tájat, illetve hogy milyen képet mutat, amikor a Bodrog találkozik a Tiszával. Majd továbbutazunk a Bodrog-parti Athénnak nevezett Sárospatakra. Idegenvezető kíséretében megtekintjük a nagy múltú és több mint 500 éves református város nevezetességét: a Rákócziak egykori rezidenciáját. Időjárás függvényében séta a várkertben és környékén. Kora este visszaérkezés a szállásra, vacsora.
 
3. nap: Reggeli után rövid városnézés Nyírbátorban, majd egy pihentető fürdőzésre betérünk a híres Sárkány Wellness és Gyógyfürdőbe (reumatikus és mozgásszervi betegségek kezelésére alkalmas). Érkezés Vácra az esti órákban.

Részletek és árak

Időpont: 2019. október 8-10.   3 nap / 2 éj
Indulás: 7:00 óra, Művelődési ház, Vác
Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: 4* Hotel Sátoraljaújhelyen, 2 ágyas szobákban
Ellátás: félpanzió
Min.létszám: 35 fő
 
Részvételi díj: 39.500 Ft/fő
Előleg: 15.000 Ft/fő   
 
A részvételi díj tartalmazza az útiköltséget, a szállást félpanzióval, a helyi idegenvezetést, IFA-t, 3 körös borkóstolót,
25% kedvezményes koktél kupont és masszázs kupont.
Nem tartalmazza a belépőjegyeket: Vizsoly: 900/500 Ft/fő, Füzér: 2000/1500 Ft/fő, Szerencs: 3000 Ft/fő, hajó: 6900/6000 Ft/fő, fürdő belépő 2000/1700 Ft/fő.
Az autóbuszon személyenként max. 18 kg poggyász és 1db 5 kg kisméretű kézi poggyász szállítható!
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a lemondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 
 

Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Zempléni kalandozás Zempléni kalandozás Zempléni kalandozás Zempléni kalandozás Zempléni kalandozás Zempléni kalandozás Zempléni kalandozás