Graz és a Herberstein várkastély

Városlátogatás-Kastély-Állatpark-Csokoládé

2 nap/1 éjszaka

Időpont:

2020. július 18-19. 

Program

1. nap: Találkozó reggel 5:45-kor a váci Művelődési Ház előtt, indulás Ausztria „zöld szívébe”. Utazás rövid pihenőkkel, majd megérkezünk Stájerország fővárosába Grazba, idegenvezető kíséretében megnézzük a főbb nevezetességeket (óváros, Opera, Hofburg, DOM, Fegyvertár, Sackstrasse barokk palotái, kirándulás a Várhegyre a Schlossbergbahnon (Európa legmeredekebb felvonóján), rövid szabadprogram. Este érkezés Graz környéki szálláshelyünkre (1 éj), fakultatív vacsora.
 
2. nap: Reggeli után utazás a festőien szép, romantikus Herberstein várkastélyba. Vonzerejét a hatalmas területen fekvő vadasparknak, a gyönyörű történelmi kastélykerteknek és a különböző, modern művészeti múzeumoknak köszönheti. Ezt követően az édesszájúaknak kedves Zotter csokoládégyárba látogatunk. A gyárban bepillantást nyerhetünk a csokigyártás kulisszatitkaiba. A kóstolóexpedícióhoz magyar nyelvű audio guide áll a látogatók rendelkezésére. A kb. 90 perces vezetés alatt többször alkalom nyílik a kóstolásra is. A Schoko-Laden-Theater program 8 állomásán nem fogunk unatkozni. Mini libegők szállítják a csoki italokat, óriás lemezjátszó prezentálja a csokitáblákat stb. Késő délután hazaindulunk, érkezés a késő esti órákban Vácra.

Részletek és árak

Időpont: 2020. július 18-19. 2 nap/1 éj
Találkozó: 5:45-kor, váci Művelődési Ház előtt
Indulás/érkezés: 6:00-kor, váci Művelődési ház elől / elé 
Utazás: légkondicionált autóbusszal 
Szállás: 3*-os hotelben Graz környékén
Ellátás: reggeli
Fakultatív vacsora: 5.500 Ft/fő 
Egyágyas felár: 7.700 Ft/fő/2 éj
Min.létszám: 35 fő
 
Részvételi díj: 29.900 Ft/fő
Előleg: 11.900 Ft/fő
 
Hátralék fizetendő legkésőbb 30 nappal az út indulása előtt!
 
A részvételi díj tartalmazza az utazást, a szállást reggelivel, az IFA-t és az idegenvezetés költségét. Nem tartalmazza: a fakultatív útlemondási biztosítást (kb. 5%), az ajánlott utasbiztosítást (kb. 800 Ft/fő) és a belépőjegyeket (kb. 50 Eur)
Az autóbuszon személyenként max. 18 kg poggyász és 1db 5 kg kisméretű kézi poggyász szállítható!
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 

Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Graz és a Herberstein várkastély Graz és a Herberstein várkastély Graz és a Herberstein várkastély Graz és a Herberstein várkastély Graz és a Herberstein várkastély Graz és a Herberstein várkastély Graz és a Herberstein várkastély