Foltos vonattal a Schneebergre

1 nap

Időpont:

2019. július 25. (csütörtök)

Program

Találkozó reggel 5:15-kor a váci Művelődési Ház előtt, majd utazás rövid pihenőkkel Ausztriába, Puchbergbe, ahol felszállunk a Salamander névre hallgató fogaskerekűre. A meredeken kapaszkodó, 1223 m szintkülönbséget megtevő, kb. 40 perces látványos vonatozás után érünk fel a Bécsi Alpok Királynőjének nevezett Alsó Ausztria legmagasabb hegyére a Schneebergre (1800m). Szabadidőben: séta a hegygerincen, Erzsébet császárné emlékére állított kápolna meglátogatása, lenyűgöző kilátás a környező országokra, a bátrabbak az állomás feletti csúcsra is felkapaszkodhatnak a kereszthez.
Kora délután visszatérünk Puchbergbe, és továbbindulunk a közeli Sebastian vízeséséhez.  Könnyű gyalogtúrával, patakparton és erdőben sétálva érjük el a 40 m magasból lezúduló vízesést. Rossz idő esetén városnézés Puchbergben. Visszautazás Vácra, érkezés a késő esti órákban.
 

Részletek és árak

Időpont: 2019. július 25. (csütörtök)    1 nap
Indulás/Érkezés: 5:30 óra, váci Művelődési ház elől / elé
Utazás: autóbusszal
Ellátás: nincs
Min.létszám: 35 fő

 

Részvételi díj: 11.600 Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza az útiköltséget és a magyar nyelvű csoportkísérő költségét.

Nem tartalmazza az útlemondási biztosítást (5%), az utasbiztosítást (kb.400 Ft/fő) és a belépőjegyeket (kb. 33 Eur/fő).


Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Foltos vonattal a Schneebergre Foltos vonattal a Schneebergre Foltos vonattal a Schneebergre Foltos vonattal a Schneebergre Foltos vonattal a Schneebergre Foltos vonattal a Schneebergre Foltos vonattal a Schneebergre