Foltos vonattal a Schneebergre és Wiener Neustadt

Ausztria

1 nap

Időpont:

2021. augusztus 17.  kedd

Program

Találkozó reggel 5:45-kor a váci Művelődési Ház előtt, majd utazás rövid pihenővelel Ausztriába, Puchbergbe, ahol felszállunk a Salamander névre hallgató fogaskerekűre. A meredeken kapaszkodó, 1223 m szintkülönbséget megtevő, kb. 40 perces látványos vonatozás után érünk fel a Bécsi Alpok Királynőjének nevezett Alsó Ausztria legmagasabb hegyére a Schneebergre (1800 m). Szabadidőben: séta a hegygerincen, Erzsébet császárné emlékére állított kápolna meglátogatása, lenyűgöző kilátás a környező országokra, a bátrabbak az állomás feletti csúcsra is felkapaszkodhatnak a kereszthez. Hazafelé vezető utunkon megállunk Wiener Neustadt városában, a történelmi emlékekben bővelkedő város egy kellemes sétával felfedezhető. Olyan nevezetességeket láthatunk, mint a késő romantikát idéző Bécsújhelyi katedrális és a 13. századi Reckturm őrtorony. Említésre méltó a Szentháromság-szobor, a város főtere, a Városi Múzeum és a Víztorony is. Ezen kívül rengeteg sétáló-, és bevásárló utca csábítja az arra tévedt turistákat. Kora délután visszautazás Vácra, érkezés a késő esti órákban.

Részletek és árak

Időpont: 2021. augusztus 17.  (kedd)   1 nap
Találkozó: 5:45-kor váci Művelődési ház előtt
Indulás/Érkezés: 6:00-kor váci Művelődési ház elől / elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: nincs
Min.létszám: 35 fő
 

Részvételi díj: 15.000 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza az útiköltséget. Nem tartalmazza az útlemondási biztosítást (kb. 5%), az utasbiztosítást (kb.400 Ft/fő) és a vonatjegy árát (kb. 33 Eur/fő).
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk. A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.

Fontos! Kérjük, legyen Önöknél FFP2-es típusú arcmaszk!
 
Utazáshoz szükséges érvényes személyi igazolvány, és az uniós digitális Covid-igazolvány (elfogadott oltások: Pfizer, Astra Zeneca, Johnson and Johnson, Moderna, Sinopharm)!
 
Aktuális beutazási feltételek: 

Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Foltos vonattal a Schneebergre és Wiener Neustadt Foltos vonattal a Schneebergre és Wiener Neustadt Foltos vonattal a Schneebergre és Wiener Neustadt Foltos vonattal a Schneebergre és Wiener Neustadt Foltos vonattal a Schneebergre és Wiener Neustadt Foltos vonattal a Schneebergre és Wiener Neustadt Foltos vonattal a Schneebergre és Wiener Neustadt Foltos vonattal a Schneebergre és Wiener Neustadt