Foltos vonattal a Schneebergre

és Wiener Neustadt

1 nap

Időpont:

2020. augusztus 25.  kedd

Program

Találkozó reggel 5:45-kor a váci Művelődési Ház előtt, majd utazás rövid pihenőkkel Ausztriába, Puchbergbe, ahol felszállunk a Salamander névre hallgató fogaskerekűre. A meredeken kapaszkodó, 1223 m szintkülönbséget megtevő, kb. 40 perces látványos vonatozás után érünk fel a Bécsi Alpok Királynőjének nevezett Alsó Ausztria legmagasabb hegyére a Schneebergre (1800 m). Szabadidőben: séta a hegygerincen, Erzsébet császárné emlékére állított kápolna meglátogatása, lenyűgöző kilátás a környező országokra, a bátrabbak az állomás feletti csúcsra is felkapaszkodhatnak a kereszthez. Hazafelé vezető utunkon megállunk Wiener Neustadt városában, a történelmi emlékekben bővelkedő város egy kellemes sétával felfedezhető. Olyan nevezetességeket láthatunk, mint a késő romantikát idéző Bécsújhelyi katedrális és a 13. századi Reckturm őrtorony. Említésre méltó a Szentháromság-szobor, a város főtere, a Városi Múzeum és a Víztorony is. Ezen kívül rengeteg sétáló-, és bevásárló utca csábítja az arra tévedt turistákat. Kora délután visszautazás Vácra, érkezés a késő esti órákban.

Részletek és árak

Időpont: 2020. augusztus 25.  (kedd)   1 nap
Találkozó: 5:45-kor váci Művelődési ház előtt
Indulás/Érkezés: 6:00-kor váci Művelődési ház elől / elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: nincs
Min.létszám: 35 fő
 

Részvételi díj: 11.900 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza az útiköltséget és az idegenvezetés díját. Nem tartalmazza az útlemondási biztosítást (5%), az utasbiztosítást (kb.400 Ft/fő) és a belépőjegyeket (kb. 36 Eur/fő).
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 

Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Foltos vonattal a Schneebergre Foltos vonattal a Schneebergre Foltos vonattal a Schneebergre Foltos vonattal a Schneebergre Foltos vonattal a Schneebergre Foltos vonattal a Schneebergre Foltos vonattal a Schneebergre Foltos vonattal a Schneebergre