Vonatozás az Osztrák Alpokban

Schneeberg - Lindt csokoládévásárlással

1 nap

Időpont:

2024. július 25. csütörtök - Betelt!

ÚJ IDŐPONT: 2024. augusztus 28. szerda

Program

Találkozó reggel 5:45-kor a váci Művelődési Ház előtt, majd utazás rövid pihenővel Ausztriába, Puchbergbe, ahol felszállunk a Salamander névre hallgató fogaskerekűre. A meredeken kapaszkodó, 1223 m szintkülönbséget megtevő, kb. 40 perces látványos vonatozás után érünk fel a Bécsi Alpok Királynőjének nevezett Alsó Ausztria legmagasabb hegyére a Schneebergre (1800 m). Szabadidőben: sétálhatunk a hegygerincen, meglátogathatjuk Erzsébet császárné (Sissi) emlékére állított kápolnát, a bátrabbak az állomás feletti csúcsra is felkapaszkodhatnak a kereszthez. A gyerekeket egy fából készült játszótér várja, ami Alsó-Ausztria legmagasabban fekvő játszótere. Az osztrák hüttében minden helyi specialitás megkóstolható. A csodálatos panorámában gyönyörködve garantáltan kellemes időt tölthetünk el a friss, alpesi levegőn. Délután szintén a fogaskerekű vonattal jutunk vissza Puchbergbe, a kiindulási helyünkre. Majd buszra szállunk és hazafelé vezető utunkon megállunk Gloggnitzban, a Lindt csokoládégyár mellett található mintaboltban. Itt a csokik a bolti árnál jóval kedvezőbb áron kaphatók, lehetőségünk lesz a finomabbnál finomabb csokoládék közül válogatni. Késő délután hazaindulás, érkezés Vácra a késő esti órákban.

Részletek és árak

Időpontok: 2024. július 25. (csütörtök) és 2024. augusztus 28. (szerda)   1 nap
Találkozó: 5:45-kor váci Művelődési ház előtt
Indulás/Érkezés: 6:00-kor váci Művelődési ház elől / elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: nincs
Min.létszám: 35 fő
 
Részvételi díj: 21.000 Ft/fő
 
A részvételi díj tartalmazza az útiköltséget és az idegenvezető díját.
Nem tartalmazza az utasbiztosítás (kb. 540 Ft/fő) és a vonatjegy árát: 43 Eur/fő.
 
A belépőjegyek ára tájékoztató jellegű és készpénzben a buszon fizetendő!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség).
 
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 
 

Probléma esetén ügyeleti telefonszám (csak az utazás napján!): +36-20-236-12-89
 
Utazáshoz szükséges érvényes személyi igazolvány!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Vonatozás az Osztrák Alpokban Vonatozás az Osztrák Alpokban Vonatozás az Osztrák Alpokban Vonatozás az Osztrák Alpokban Vonatozás az Osztrák Alpokban Vonatozás az Osztrák Alpokban Vonatozás az Osztrák Alpokban Vonatozás az Osztrák Alpokban Vonatozás az Osztrák Alpokban Vonatozás az Osztrák Alpokban