Family Park

Felejthetetlen élmény Ausztria legnagyobb szabadidő parkjában

1 nap

Időpont:

2024. június 8.  (szombat)

Program

Indulás 7:00-kor majd utazás rövid pihenőkkel Ausztria meseszép parkjába, a Family Parkba, mely Ausztria legnagyobb szabadidőparkja! Fantasztikus szórakozás 140.000 négyzetméteren. A négy különböző tematikus élményterületen, a "Kalandvárban", a "Meseerdőben", a "Kalandszigeten" és a "Tanyán" mindenki megtalálhatja a neki megfelelő szórakozást. Számtalan játéklehetőség várja itt a kisebb és nagyobb gyerekeket egyaránt. Sárkányvasút, hullámvasút, körhinta, malacvasút, traktorvasút, Kacsa-körhinta. A Sárkánybarlangban egy "igazi" sárkánnyal is találkozhatnak. A bátrak kipróbálhatják az óriási Templom-csúszdát, a Krokó-vízipályát és az "Isteni villám" hullámvasutat. Az Őrült madárijesztő mindenkit nevetésre késztet. 2022-ben másfél év építési munkálatok után megnyílt Ausztria legnagyobb vadvízi túrája is. Egy meleg nyári napon igazi felfrissülést nyújtanak ezek az attrakciók. A gyerekek több mászó labirintus közül választhatnak, de találunk itt vadasparkot is állatsimogatóval. A Family Park sokkal több, mint egy kalandpark, ugyanis a terület bővelkedik zöld övezetben elhelyezkedő virágokkal, patakocskákkal, formára nyírt sövényekkel, amik igazán idilli hangulatot teremtenek. Fáradalmaikat a szülők és gyerekek a 11 étterem valamelyikében pihenhetik ki, amelyek az adott tematikus részlegnek megfelelő kulináris élményekkel várják az odalátogatókat. Az egész napos kikapcsolódás után visszaindulás, érkezés Vácra az esti órákban. 

Részletek és árak

Időpont: 2024. június 8. (szombat)  1 nap
Találkozó: 6:45-kor váci Művelődési Ház előtt
Indulás/Érkezés: 7:00-kor váci Művelődési Ház elől / elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: nincs
Min.létszám: 35 fő
 
Részvételi díj: 15.500 Ft/fő 
 
A részvételi díj tartalmazza az utazást és a csoportkísérő díját.
Nem tartalmazza a fakultatív sztornóbiztosítást (5 %), az utasbiztosítást (540 Ft/fő), és a belépőjegyek árát (29 Eur/fő). 
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 
A belépőjegyek ára tájékoztató jellegű és készpénzben a buszon fizetendő!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség).
 

Probléma esetén ügyeleti telefonszám (csak az utazás napján!): +36-20-236-12-89
 
Utazáshoz szükséges érvényes személyi igazolvány!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Family Park Family Park Family Park Family Park Family Park Family Park