Seegrotte helyett! Fertő-tavi hajókázás és a Schönbrunni kastély

1 nap

Időpont:

2019. július 20. (szombat)

2019. július 21. (vasárnap)

Program

FELÚJÍTÁSI MUNKÁLATOK MIATT A SEEGROTTE TAVASBARLAG HATÁROZATLAN IDEIG NEM LÁTOGATHATÓ!
 
A PROGRAM AZ ALÁBBIAK SZERINT MÓDOSUL.
 
MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!
 
Találkozó 5:15-kor a váci Művelődési Ház előtt. Utazás rövid pihenőkkel, majd megérkezünk Fertőrákosra és városnéző kisvonattal megtekintjük a nevezetességeket, a kisvonat elvisz minket a Fertő-tóhoz, majd egy kellemes sétahajózáson veszünk részt. A vízről láthatjuk a fertőrákosi cölöpházakat, Fertőrákost és az ausztriai Fertőmeggyest. A sétahajózás alatt kapitányi ismertető mutatja be a Fertő-tó növény- és állatvilágát. 
Majd Fertőrákosról továbbutazva, kora délután megérkezünk a Habsburgok nyári rezidenciájához a schönbrunni kastélyhoz. Közösen lehetőségünk lesz megtekinteni a kastélyt. A 22 teremből álló „Imperial Touron” megismerkedhetünk I. Ferenc József és Sissi életének mindennapjaival. Vagy szabadidő keretében ki lehet használni a hatalmas kastélypark adta lehetőségeket, kedvünkre válogathatunk az alábbi lehetőségek közül: Állatkert (20/10 eur), Hintómúzeum (9.50 eur), Gloriette (4.50 eur), Orangery Garden (4.50 eur), Privy Garden (4.50 eur), Galambház, szökőkutak, Pálmaház (6 eur), Labirintus (6 eur), gyerek múzeum (8.80 eur),  kisvonatozás stb… Ezt követően hazaindulunk, érkezés Vácra a késő esti órákban. 

Részletek és árak

Időpont: 2019. július 20.  (szombat)  1 nap  Új időpontban: 2019. július 21. (vasárnap)    
Indulás/Érkezés: 5:30-kor, váci Művelődési Ház előtt
Utazás: autóbusszal
Ellátás: nincs
Min.létszám: 35 fő

 

Részvételi díj: 9.500 Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza az utazás és a magyar nyelvű csoportkísérő költségét.

Nem tartalmazza az útlemondási biztosítást (5%), az utasbiztosítást (400 Ft/fő) a belépőjegy (kb. 17 Euro) és a hajókirándulás árát (kb. 2.700/2.300 Ft/fő).


Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Seegrotte helyett! Fertő-tavi hajókázás és a Schönbrunni kastély Seegrotte helyett! Fertő-tavi hajókázás és a Schönbrunni kastély Seegrotte helyett! Fertő-tavi hajókázás és a Schönbrunni kastély Seegrotte helyett! Fertő-tavi hajókázás és a Schönbrunni kastély Seegrotte helyett! Fertő-tavi hajókázás és a Schönbrunni kastély Seegrotte helyett! Fertő-tavi hajókázás és a Schönbrunni kastély