Semmeringi élményvonatozás + Lindt csoki

1 nap

Időpont:

2020. augusztus 14. (péntek)

Program

Találkozó reggel 5:45-kor a váci Művelődési Ház előtt, majd utazás rövid pihenőkkel Ausztriába. Első állomásunk Gloggnitz városa, ahol megtekintjük a Lindt csokoládégyár mintaboltját, és lehetőség nyílik csokoládé vásárlására. Majd felszállunk az UNESCO Világörökség részét képező híres Semmeringi hágón átvezető vasútra, mely a világ első hegyi vasútja volt. Az Osztrák-Magyar Monarchia építtette, 1854-ben adták át. A kb. 30 perces utazás során festői szépségű hegyek, szédítő mélység látványa tárul elénk. A vasútvonal hossza 41 km, 14 alagút, a leghosszabb kb.1350 m-es, 11 vashíd, több mint 100 kőhíd és 16 viadukt színesíti ezt a lélegzetelállító vasútpályát. A vasútállomástól rövid látványos útvonalon érjük el a semmeringi Varázshegyet, ahonnan kabinos felvonóval „kapaszkodunk” föl a hegycsúcsra (1340 m). A hegyen álló Hirschenkogel - Millenium kilátóból gyönyörű panoráma tárul elénk a Rax illetve a Schneeberg hegytömbjeire. Délután hazaindulunk, érkezés Vácra a késő esti órákban. 

Részletek és árak

Időpont: 2020. augusztus 14. (péntek)  1 nap  
Találkozó: 5:45-kor váci Művelődési Ház előtt
Indulás/Érkezés: 6:00 óra váci Művelődési ház elől / elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: nincs
Min.létszám: 35 fő

Részvételi díj: 11.600 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza az útiköltséget és az idegenvezetés díját. Nem tartalmazza az útlemondási biztosítást (5%), az utasbiztosítást (kb. 400 Ft/fő) és a belépőjegyeket (kb. 26 Eur).
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 

Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Semmeringi élményvonatozás + Lindt csoki Semmeringi élményvonatozás + Lindt csoki Semmeringi élményvonatozás + Lindt csoki Semmeringi élményvonatozás + Lindt csoki Semmeringi élményvonatozás + Lindt csoki