Utazás a Tátra mesebeli jégtemplomába

1 nap

Időpont:

2023. február 18.  (szombat) 

2023. február 25.  (szombat) 

2023. március 04.  (szombat) 

2023. március 11.  (szombat)  

Program

Találkozó reggel 5:45-kor a váci Művelődési Ház előtt, majd utazás rövid pihenővel Szlovákiába a Magas-Tátra egyik ékességéhez, az Ótátrafüred feletti Tarajkán található jégtemplomhoz. A templom minden évben más tematika szerint épül fel, más inspirálja az alkotókat. Az idei szezonban a jégszobrászok a Jeruzsálemben található keresztény Szent Sír templom mását elevenítették meg a látogatók előtt. Az építmény elkészítéséhez 1800 jégtömböt használtak fel, aminek együttes súlya 225 tonnát tesz ki, és több, mint 22 jégszobrász dolgozott rajta Európa több városából. Idén a látogatóknak először egy igazán különleges élményben is részük lehet, ugyanis a jégfalak között körbejárhatják az Aediculát, amely Jézus sírját rejti. A jégtemplomon belül -10°C a hőmérséklet, így érdemes meleg ruházattal készülni. Az attrakció egészen április közepéig várja az odalátogatókat, így nem kell aggódnunk, hogy elolvadnak a jégtömbök és a havas táj látványát is élvezhetjük még.Ezután tovább utazunk Csorbató településére, ahol szabad program keretében körbesétálhatjuk a Magas-Tátra egyik legszebb tavát, a Csorba-tavat, ami egyben a Tátra második legnagyobb tengerszemének számít. Ha az időjárás is megengedi, akkor a tó befagyott víztükrén sétálgathatunk és különböző látószögekből csodálhatjuk az elénk táruló festői panorámát a havas csúcsokkal. Ezek mellett, szabadidő keretében lehetőségünk van kipróbálni a tó körül elhelyezkedő éttermeket, ahol helyi különlegességekkel várják az odalátogatókat. Késő délután indulás Vácra, érkezés az esti órákban. 

Részletek és árak

Időpontok:  2023. február 18. / február 25. / március 4. / március 11.  (szombat)     1 nap
Találkozó: 5:45-kor a váci Művelődési Ház előtt
Indulás/érkezés: 6:00-kor váci Művelődési Ház elől / elé 
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Min.létszám: 30 fő
 
Részvételi díj: 15.600 Ft/fő 
 
A részvételi díj tartalmazza az utazást és az idegenvezetés és a csoportkísérő díjait.
Nem tartalmazza a fakultatív sztornóbiztosítást (kb. 5 %), az ajánlott utasbiztosítást és a siklóvasút árát (kb. 15 eur/fő).
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 
Fontos! Kérjük, legyen Önöknél a belépésre jogosító kedvezményes igazolvány!

Probléma esetén ügyeleti telefonszám (csak az utazás napján!): +36-20-236-12-89
 
Utazáshoz szükséges érvényes személyi igazolvány!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Utazás a Tátra mesebeli jégtemplomába Utazás a Tátra mesebeli jégtemplomába Utazás a Tátra mesebeli jégtemplomába