A BETLÉRI ANDRÁSSY-KASTÉLY és KASSA

Szlovákia

1 nap

Időpont:

2021. augusztus 15.  vasárnap

Program

Találkozó reggel 6:15-kor a váci Művelődési Ház előtt, majd utazás rövid pihenővel Betlérre, a történelmi Magyarország egyik legnagyobb, épségben fennmaradt, eredeti bútorokkal berendezett kastélyába, az Andrássy-kastélyba. Az Andrássyak egykori vadászkastélyában berendezett páratlanul gazdag enteriőrkiállítást tekinthetünk meg. Emellett a kastélyt övező 81 hektáros természetes parkot Szlovákia legértékesebb és legszebben fennmaradt parkjai között tartják számon. Az akkori divatnak megfelelően vízesést, szökőkutakat építettek ki, szobrokat és ágyúkat állítottak fel. A kastély az ország kulturális örökségének legszebb gyöngyszemei közé tartozik. Miután 1988-1994 között teljesen felújították, elnyerte a nemzetközi Europa Nostra díjat. Majd továbbutazunk Rákóczi Fejedelem kedvenc városába Kassára. Séta a történelmi belvárosban, megismerkedünk a város nevezetességeivel, emlékhelyeivel (Rodostói ház, Szent Erzsébet székesegyház, Rákóczi család kriptája, Püspöki Palota, Forgách Palota…) Majd hazautazás, érkezés Vácra az esti órákban.

Részletek és árak

Időpont: 2021. augusztus 15.  (vasárnap)     1 nap
Találkozó: 6:15-kor váci Művelődési Ház előtt
Indulás/Érkezés: 6:30-kor váci Művelődési Ház elől / elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: nincs
Min.létszám: 30 fő
 
Részvételi díj: 12.000 Ft/fő
 
A részvételi díj tartalmazza az útiköltség árát. Nem tartalmazza az utasbiztosítás (kb. 400 Ft/fő) és a belépő díjakat: felnőtt kb. 8 Eur/fő, nyugdíjas (62 év fölött) kb. 5 Eur/fő.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 
Fontos! Kérjük, legyen Önöknél a kedvezményes belépésre jogosító igazolvány, valamint arcmaszk!
 
Utazáshoz szükséges érvényes személyi igazolvány, és az uniós digitális Covid-igazolvány!
 
Aktuális beutazási feltételek: 
 
 
 

Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
A BETLÉRI ANDRÁSSY-KASTÉLY és KASSA A BETLÉRI ANDRÁSSY-KASTÉLY és KASSA A BETLÉRI ANDRÁSSY-KASTÉLY és KASSA