Bécsi advent csokivásárlással és Sissi múzeumlátogatással

1 nap

Időpont:

2022. december 03. (szombat)

Program

Találkozó reggel 6:45-kor a Váci Művelődési Ház előtt, indulás 7:00-kor. Utazás rövid pihenőkkel Ausztriába, majd meglátogatjuk Kittsee-ben, a Hauswirth Csokoládégyárat, ahol lehetőség nyílik a finomabbnál finomabb helyben készített csokoládék megvásárlására. Majd továbbutazunk a már karácsonyi köntösbe bújt Bécs belvárosába. Megérkezésünk után először a Császári Palotába, a Hofburgban található Sissi Múzeumba látogatunk, majd fakultatív csoportos városnézés (Stephansdom, Kapucínusok, Sacher cukrászda, Parlament, Városháza) vagy szabadprogram, melynek keretében lehetőség nyílik a számtalan adventi vásár meglátogatására. Évről évre a Városháza előtt (Rathausplatz) kerül megrendezésre a leghíresebb karácsonyi vásár a Christkindlmarkt. A Városháza aulájában rendszeresen megrendezésre kerül gyerekek részére a Karácsonyi Műhely. Emellett, a felnőttek és az idősebbek szórakoztatására karácsonyi kórusénekek is felcsendülnek a Városháza épületében, amelytől még meghittebbé és szórakoztatóbbá válik a karácsonyi bevásárlás a standoknál. Az elmaradhatatlan adventi specialitások: forró sült gesztenye, sült krumpli, mézeskalács, puncs, valamint forralt bor teszik igazán teljessé a forgatagot. Hazaindulás a kora esti órákban. Késő este érkezés Vácra, a kiindulási helyre. 

Részletek és árak

Időpont: 2022. december 03. (szombat)  1 nap
Találkozó: 6:45-kor, váci Művelődési Ház előtt
Indulás/érkezés: 7:00 óra, váci Művelődési Ház elől / elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: nincs
Minimum létszám: 30 fő
 
Részvételi díj: 19.000 Ft/fő
 
A részvételi díj tartalmazza az utazást és az idegenvezetés költségét. Nem tartalmazza a fakultatív sztornóbiztosítást (kb. 5 %) az ajánlott utasbiztosítást (kb. 400 Ft/fő) és a belépőjegy árát (kb. 15 Eur).
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a lemondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 
 

Utazáshoz szükséges érvényes személyi igazolvány vagy útlevél!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Bécsi advent csokivásárlással és Sissi múzeumlátogatással Bécsi advent csokivásárlással és Sissi múzeumlátogatással Bécsi advent csokivásárlással és Sissi múzeumlátogatással Bécsi advent csokivásárlással és Sissi múzeumlátogatással Bécsi advent csokivásárlással és Sissi múzeumlátogatással Bécsi advent csokivásárlással és Sissi múzeumlátogatással