Bécsi adventi vásár és a Schönbrunni kastély

1 nap

Időpont:

2019. december 7. (szombat)


Bécsi adventi vásár csokivásárlással és Sissi múzeumlátogatássalBécsi adventi vásár csokivásárlással és Sissi múzeumlátogatássalBécsi adventi vásár csokivásárlással és Sissi múzeumlátogatással

 
 

Program

Találkozó reggel 5:45-kor a Váci Művelődési Ház előtt, indulás 6:00-kor. Utazás rövid pihenőkkel Ausztriába. Majd megérkezünk a Habsburgok rezidenciájába, a Schönbrunni kastélyba. Rövid szabadidő keretében megtekinthető a csodás park karácsonyi pompájában és a hagyományosan megrendezésre kerülő karácsonyi vásár. Majd közösen megtekintjük a kastélyt, a 22 teremből álló „Imperial Touron” megismerkedhetünk I. Ferenc József és Sissi életének mindennapjaival.  Délutáni órákban megérkezünk Bécs belvárosába, fakultatív csoportos városnézés vagy szabadprogram melynek keretében lehetőség nyílik a számtalan adventi vásár meglátogatására. Adventi specialitások: sült gesztenye, sült krumpli, puncs, valamint forralt bor teszik igazán hangulatossá a forgatagot. Hazaindulás az esti órákban. Késői érkezés Vácra, a kiindulási helyre. 

Részletek és árak

Időpont: 2019. december 7. (szombat) 1 nap
 
Találkozó: 5:45-kor, váci Művelődési Ház előtt
Indulás/érkezés: 6:00 óra, váci Művelődési Ház elől / elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: nincs
Minimum létszám: 35 fő
 
Részvételi díj: 9.500 Ft/fő
 
A részvételi díj tartalmazza az utazást, és az idegenvezetés költségét. Nem tartalmazza a fakultatív sztornóbiztosítást (kb. 5 %) az ajánlott utasbiztosítást (kb. 400 Ft/fő), és a belépőjegy árát (kb. 16 Eur).
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a lemondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 

Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Bécsi adventi vásár és a Schönbrunni kastély Bécsi adventi vásár és a Schönbrunni kastély Bécsi adventi vásár és a Schönbrunni kastély Bécsi adventi vásár és a Schönbrunni kastély Bécsi adventi vásár és a Schönbrunni kastély Bécsi adventi vásár és a Schönbrunni kastély