A varázslatos Comói-tó és Milánó

4 nap/3 éjszaka

Időpontok:

2024. május 17-20. - Betelt!

Új időpont: 2024. június 29 - július 02. -  Betelt! 

Program

1.nap: Vác - Olaszország - Vicenza városnézés
Találkozó 5:00-kor a váci Művelődési Ház előtt, indulás 5:15-kor. Utazás Olaszországba, rövid pihenőkkel. Útközben teszünk egy rövid kitérőt Vicenza városába, melyet Palladio gyönyörű reneszánsz palotái díszítenek. Este megérkezés Milánó környéki szálláshelyünkre (3 éj), szobák elfoglalása, majd 3 fogásos fakultatív vacsoralehetőség a szálláshoz közeli étteremben. 
 
2.nap: Comó városnézés és hajókázás - Bellaggio városnézés - Lecco
Reggeli után utazás a Comói-tó legnagyobb és egyben névadó városába Comóba. Megtekintjük a csodaszép lombard-gótikus dómját, Volta templomát és válogathatunk a selyemüzletek kínálatából. Majd hajóról élvezzük a hegyek közötti szűk kanyonban kanyargó Comói-tó panorámáját. Bellaggioban kiszállunk, szabadidő a hangulatos városkában. Délután a Comói-tó másik ágán hajózunk visszafelé Lecco városába. Este visszaérkezés a szállodába, fakultatív vacsora a közeli étteremben.
 
3.nap: Milánó - Bergamo Alto óvárosa
Délelőtt Lombardia fővárosának, Milánónak a nevezetességeivel ismerkedünk: gótikus katedrális, a divatnegyedben a Galleria Vittorio Emanuele II passzázs, milanói Scala. Délután siklóval érkezünk Bergamo Alto magaslatra épült óvárosába, ahol megtekintjük a dómot, Colleoni hadvezér reneszánsz síremlékét és élvezhetjük a kávézókkal teli tér mediterrán hangulatát. Este visszaérkezés a szálláshelyünkre, fakultatív vacsora a közeli étteremben. 
 
4.nap: Padova - Vác 
Reggeli után hazaindulunk. Útközben rövid látogatást teszünk Padovába, ahol lerójuk tiszteletünket Szent Antal sírjánál, és megtekintjük a híres egyetem épületét is. Érkezés Vácra a késő esti órákban. 

Részletek és árak

Időpontok: 2024. május 17-20. és június 29-július 2.  4 nap/3 éjszaka
Találkozó: 5:00-kor a váci Művelődési Ház előtt
Indulás/Érkezés: 5:15-kor a váci Művelődési Ház elől / elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal 
Elhelyezés: 4*-os hotel Milánó közelében
Egyágyas felár: 23.000 Ft/fő/3 éjszaka
Ellátás: reggeli
Fakultatív vacsora: 30.000 Ft/fő/3 alkalom
Minimum létszám: 35 fő
 

Részvételi díj: 129.000 Ft/fő

Előleg: 51.000Ft/fő    
 
(hátralék fizetendő legkésőbb 30 nappal az út indulása előtt)
 
A részvételi díj tartalmazza az utazást, a szállást reggelivel, az idegenforgalmi adót és az idegenvezetés költségét. Nem tartalmazza a fakultatív útlemondási biztosítást (kb. 5%), az ajánlott utasbiztosítást (2160 Ft/fő) és a belépőjegyek árát: kb. 52 Eur/fő.
A belépőjegyek ára tájékoztató jellegű és készpénzben a buszon fizetendő!
 
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
Fontos! Az autóbuszon személyenként max. 18 kg poggyász és 1db 5 kg kisméretű kézi poggyász szállítható!
 

Probléma esetén ügyeleti telefonszám (csak az utazás napján!): +36-20-236-12-89
 
Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
A varázslatos Comói-tó és Milánó A varázslatos Comói-tó és Milánó A varázslatos Comói-tó és Milánó A varázslatos Comói-tó és Milánó A varázslatos Comói-tó és Milánó