A Comói-tó és Milánó

4 nap/3 éjszaka

Időpontok:

2022. július 23-26.

2022. augusztus 18-21. 

Program

1.nap: Találkozó 5:00-kor a váci Művelődési Ház előtt, indulás 5:15-kor. Utazás Olaszországba, rövid pihenőkkel. Útközben teszünk egy rövid kitérőt Vicenza városába, melyet Palladio gyönyörű reneszánsz palotái díszítenek. Este megérkezés Milánó környéki szálláshelyünkre (3 éj), fakultatív vacsora. 
 
2.nap:  Reggeli után utazás a Comói-tó legnagyobb és névadó városába Comoba. Megtekintjük csodaszép lombard- gótikus dómját, Volta templomát és válogathatunk a selyemüzletek kínálatában. Majd hajóról élvezzük a hegyek közötti szűk kanyonban kanyargó Comói-tó panorámáját. Bellaggioban kiszállunk, szabadidő a hangulatos városkában. Délután a Comói-tó másik ágán hajózunk visszafelé Lecco városába. Este visszaérkezés a szállodába, fakultatív vacsora.
 
3.nap: Délelőtt Lombardia fővárosának, Milánónak a nevezetességeivel ismerkedünk: a gótikus katedrális, a divatnegyedben a Galleria Vittorio Emanuele II passzázst, a milanói Scalat…. Délután siklóval érkezünk Bergamo Alto magaslatra épült óvárosába, ahol megtekintjük a dómot, Colleoni hadvezér reneszánsz síremlékét és élvezhetjük a kávézókkal teli tér mediterrán hangulatát. Este visszaérkezés a szálláshelyünkre, fakultatív vacsora.
 
4.nap: Reggeli után hazaindulunk. Útközben rövid látogatást teszünk Padovában, ahol lerójuk tiszteletünket Szent Antal sírjánál, és megtekintjük a híres egyetem épületét is. Érkezés Vácra a késő esti órákban. 

Részletek és árak

Időpont: 2022. július 23-26.  és  augusztus 18-21. 4 nap/3 éjszaka
Találkozó: 5:00-kor a váci Művelődési Ház előtt
Indulás/Érkezés: 5:15-kor a váci Művelődési Ház elől / elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal 
Elhelyezés: 3*-os hotel Milánó közelében
Egyágyas felár: 25.000 Ft/fő/3 éjszaka
Ellátás: reggeli
Fakultatív vacsora: 21.600 Ft/fő/3 alkalom
Minimum létszám: 30 fő
 

Részvételi díj: 99.000 Ft/fő

Előleg: 40.000Ft/fő    
 
(hátralék fizetendő legkésőbb 20 nappal az út indulása előtt)
 
A részvételi díj tartalmazza az utazást, a szállást reggelivel, az idegenforgalmi adót és az idegenvezetés költségét. Nem tartalmazza a fakultatív útlemondási biztosítást (kb. 5%), az ajánlott utasbiztosítást (kb. 1600 Ft/fő) és a belépőjegyek árát (kb. 25-30 Eur ).
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
Fontos! Az autóbuszon személyenként max. 18 kg poggyász és 1db 5 kg kisméretű kézi poggyász szállítható!
 
Aktuális beutazási feltételek:
 

Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
A Comói-tó és Milánó A Comói-tó és Milánó A Comói-tó és Milánó A Comói-tó és Milánó A Comói-tó és Milánó