Csehország két gyöngyszeme: Prága és Karlovy Vary

3 nap / 2 éjszaka

Időpont:

2023. június 30 - július 02.

Program

1.nap: Indulás Vácról, a Művelődési Ház elől a kora reggeli órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel. A délutáni órákban érkezés Cesky Krumlov-ba, ami egy igazi életre kelt meseváros és 1992 óta az UNESCO világörökség része. Dombokkal ölelt völgy, színes házak, kanyargó folyó fogadja az odalátogatókat. A girbe-gurba utcákon sétálva reneszánsz hangulatba kerülhetünk mi is, amihez hozzájárulnak az ódon házak és a hangulatos éttermek. A városnézés után megtekintjük a krumlovi várat, ami fényűző reneszánsz stílusban ékeskedik jellegzetes tornyával és szépen gondozott kertjével. Az esti órákban érkezés Prágába, szállás elfoglalása, fakultatív vacsoralehetőség.
 
2.nap: Reggeli, majd Prága felfedezése: a Várnegyed (Hradzsin, Strahovi kolostor, Lorettói Szűz Mária templom, Szent Vitus Katedrális, Arany Utcácska, Szent György templom). Szabadidő, ebédelési lehetőség. Délután Kisoldal és az Óváros megtekintése (Károly híd, Lőportorony, Városháza, Orloj, Óvárosi tér, Tyn templom, Vencel-tér). Este vissza a szálláshelyre, fakultatív vacsora.
 
3.nap: Reggeli után megtekintjük Karlovy Vary városát, ami lenyűgöző építészetével Európa egyik legszebbjének számít a főbb nevezetességekkel együtt (Malomkő Kolonnád oszlopcsarnok, Mária Magdolna, valamint Szent Péter és Pál templom). Városnézés után indulás hazafelé, érkezés Vácra a késő esti órákban.
 

Részletek és árak

Időpont: 2023. június 30 - július 02. 3 nap/2 éj
Találkozó: 4:45-kor Vác, Művelődési ház
Indulás/érkezés: 5:00-kor, Vác, Művelődési Ház elől / elé 
Utazás: légkondicionált autóbusszal 
Szállás: 4*-os hotelben
Ellátás: reggeli
Fakultatív vacsora: 18.000 Ft/fő/2 alkalom
Egyágyas felár: 26.000 Ft/fő/2 éj
Min.létszám: 30 fő
 
Részvételi díj: 79.900 Ft/fő
Előleg: 31.000 Ft/fő   
 
(hátralék fizetendő legkésőbb 30 nappal az út indulása előtt)
 
A részvételi díj tartalmazza az utazást, a szállást reggelivel, az idegenforgalmi adót és az idegenvezetés költségét. Nem tartalmazza a fakultatív útlemondási biztosítást (kb. 5%), az ajánlott utasbiztosítást és a belépőjegyek árát (kb. felnőtt: 500 CZK,  kb. nyugdíjas: 320 CZK).
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
Fontos! Az autóbuszon személyenként max. 18 kg poggyász és 1db 5 kg kisméretű kézi poggyász szállítható!
 
 
 

Probléma esetén ügyeleti telefonszám (csak az utazás napján!): +36-20-236-12-89
 
Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Csehország két gyöngyszeme: Prága és Karlovy Vary Csehország két gyöngyszeme: Prága és Karlovy Vary Csehország két gyöngyszeme: Prága és Karlovy Vary Csehország két gyöngyszeme: Prága és Karlovy Vary