A lenyűgöző Prága

3 nap / 2 éjszaka

Időpont:

2022. július 29-31.

Program

1.nap: Indulás Vácról, a Művelődési Ház elől a kora reggeli órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Útközben megállunk Csehország második legnagyobb városában Brno-ban, ahol közös városnézés keretein belül megtekintjük a főbb nevezetességeket (kapucínusok kriptája, káposzta piac, régi városháza, brno-i sárkány, Szent Péter bazilika, főter), majd rövid szabadidő. Este érkezés Prágába a szálláshelyünkre, fakultatív vacsoralehetőség. 
 
2.nap: Reggeli, majd Prága felfedezése: a  Várnegyed (Hradzsin, Strahovi kolostor, Lorettói Szűz Mária templom, Szent Vitus Katedrális, Arany Utcácska, Szent György templom). Szabadidő, ebédelési lehetőség. Délután Kisoldal és az Óváros megtekintése (Károly híd, Lőportorony, Városháza, Orloj, Óvárosi tér, Tyn templom, Vencel-tér). Este vissza a szálláshelyre, fakultatív vacsora.
 
3.nap: Reggeli után indulás Cesky Sternberk kastélyába. A kastély Csehország legépebben megmaradt középkori várépülete. A Sazava folyó feletti sziklán elhelyezkedő impozáns épület 1241-ben épült, belső termei már a késői gótika és a barokk stílus jegyeit viselik. A kastély ma is a Sternberg család tulajdonában áll. Majd indulás hazafelé, érkezés Vácra a késő esti órákban.

Részletek és árak

Időpont: 2022. július 29-31. 3 nap/2 éj
Találkozó: 5:30-kor Vác, Művelődési ház
Indulás/érkezés: 5:45-kor, Vác, Művelődési Ház elől / elé 
Utazás: légkondicionált autóbusszal 
Szállás: 4*-os hotelben
Ellátás: reggeli
Fakultatív vacsora: 17.000 Ft/fő/2 alkalom
Egyágyas felár: 12.000 Ft/fő/2 éj
Min.létszám: 30 fő
 
 
Részvételi díj: 57.000 Ft/fő
Előleg: 22.000 Ft/fő     
 
A részvételi díj tartalmazza az utazást, a szállást reggelivel, az idegenforgalmi adót és az idegenvezetés költségét. Nem tartalmazza a fakultatív útlemondási biztosítást (kb. 5%), az ajánlott utasbiztosítást (kb. 1200 Ft/fő) és a belépőjegyek árát (kb. felnőtt: 510 CZK, nyugdíjas: 400 CZK).
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 
Fontos! Az autóbuszon személyenként max. 18 kg poggyász és 1db 5 kg kisméretű kézi poggyász szállítható!
 
Aktuális beutazási feltételek: 
 
 

Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
A lenyűgöző Prága A lenyűgöző Prága A lenyűgöző Prága