Festetics-kastély-látogatás

Pihentető fürdőzéssel

1 nap

Időpont:

2023. november 04.  (szombat)

Program

Találkozó reggel 6:45-kor a váci Művelődési Ház előtt, indulás 7:00-kor, majd utazás rövid pihenőkkel Dégre. Meglátogatjuk Magyarország egyik legnagyobb klasszicista kastélyát, a nemrégiben megújult és átadott dégi Festetics kastélyt. A köznemesi Festetics család a 18. század során emelkedett a Dunántúl legnagyobb birtokosai közé. Festetics Lajos nevéhez köthető a dégi családág alapítása és a kastély építtetése, bővítése. A tárlatvezetés során érdekes történetekkel színezett körbevezetésen lehet részünk. Az épülethez tartozik egy lenyűgöző szépségű park és hazánk legnagyobb angolkertje is. Itt három vízfolyás felduzzasztásával alakítottak ki egy úgynevezett szerpentin-tavat. A tórendszer központi részén a park másik jellegzetessége, a vörös téglás Hollandi-ház található, amelyhez egy hídon keresztül juthatunk el. Utunk következő állomása Gárdonyba vezet, az Agárdi Gyógy-és Termálfürdőbe. A fürdő gyönyörű természeti környezetben helyezkedik el. 1000 m mélyről feltörő 58 Celsius fokos, alkáli, hidro-karbonátos, kloridos, szulfátos, kalcium- és fluortartalmú gyógyvize, elsősorban reumás panaszok, kopások, mozgásszervi megbetegedések, egyes nőgyógyászati rendellenességek és műtéti fájdalmak enyhítésére, megszüntetésére javasolt. Egy kültéri termál medence és kettő beltéri gyógy-és élménymedence várja az idelátogatókat. Ezen felül különféle szaunák kipróbálására is lesz lehetőség mindezt nyugodt, mediterrán hangulatú környezetben. A szaunák különböző típusúak és hőmérsékletűek, mint pl.: finn-, infra-, levendulaszauna és gőzkabin. A fürdőzés mellett étkezésre is van lehetőség a fürdő területén található kávézóban és büfében. A pihentető délután után buszra szállunk, és elindulunk Vácra. Érkezés a kora esti órákban. 

Részletek és árak

Időpont: 2023. november 04.  (szombat)     1 nap
Találkozó:6:45-kor váci Művelődési Ház előtt
Indulás/Érkezés: 7:00-kor váci Művelődési Ház elől / elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: nincs
Min.létszám: 30 fő
 
Részvételi díj: 12.500 Ft/fő 
 
A részvételi díj tartalmazza az utazást az idegenvezetés és a csoportkísérő díjait.
Nem tartalmazza az útlemondási biztosítást, és a belépőjegyek (Felnőtt kb. 9000 Ft/fő, Nyugdíjas kb. 5800 Ft/fő) költségét.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 
Fontos! Kérjük, legyen Önöknél a belépésre jogosító kedvezményes igazolvány!
 
 

Probléma esetén ügyeleti telefonszám (csak az utazás napján!): +36-20-236-12-89
 
Utazáshoz szükséges érvényes személyi igazolvány!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Festetics-kastély-látogatás Festetics-kastély-látogatás Festetics-kastély-látogatás Festetics-kastély-látogatás Festetics-kastély-látogatás Festetics-kastély-látogatás