Főúri kalandozás Fertődön - győri városnézéssel

1 nap

Időpont:

2024. március 23.  (szombat)

Program

Találkozó reggel 6:45-kor a Művelődési Ház előtt, majd utazás rövid pihenővel a Kisalföld központjába, a négy folyó találkozásánál fekvő barokk városba, Győrbe. Helyi idegenvezető kíséretében megismerkedünk a város történelmével, nevezetességeivel. Megtekintjük a szépen felújított Székesegyházat, Szent László hermáját, a Bencés templomot.  A városi sétánk során láthatjuk a sarokerkélyes házakat, az Eszterházy palotát, Régi városházát, Fekete Sas Fogadót, frigyláda szobrot, csónakos szobrot stb. Majd szabadidő keretein belül felkereshetjük a város cukrászdáit, étkezdéit.
Utazásunk következő állomása a fertődi Esterházy-kastély. A magyar Versailles-ként is emlegetik. Hazánk legnagyobb és legimpozánsabb főúri rezidenciája, a magyarországi barokk építészet legjelentősebb alkotása. A tárlatvezetés során betekintést kaphatunk az akkori főurak lenyűgöző életébe. A kastély építése Esterházy „Fényes” Miklós herceg nevéhez köthető, aki több mint 30 éven át folyamatosan építtette. Hazánk legnagyobb barokk kastélya a korszak egyik fő kulturális központja volt. A korszak magas rangú családjai mellett Mária Terézia is vendégeskedett itt, valamint a kastélyban élt és alkotott a nagyszerű zeneszerző, Joseph Haydn. Udvarát hatalmas díszkút, grottók, formára nyílt bokrok, díszlépcsők ékesítik.  Hazaindulás, érkezés Vácra az esti órákban. 

Részletek és árak

Időpont: 2024. március 23. (szombat)   1 nap 
Találkozó: 6:45-kor váci Művelődési Ház előtt
Indulás/Érkezés: 7:00-kor váci Művelődési Ház elől / elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: nincs
Min.létszám: 35 fő
 
Részvételi díj: 18.000 Ft/fő 
 
A részvételi díj tartalmazza az utazást az idegenvezetéseket és a csoportkísérő díját.
Nem tartalmazza a fakultatív sztornóbiztosítást és a belépőjegyek árát: Felnőtt: 7.900 Ft/fő, Nyugdíjas + Diák: 3.950 Ft/fő
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 
A belépőjegyek ára tájékoztató jellegű és készpénzben a buszon fizetendő!
 
Fontos! Kérjük, legyen Önöknél a belépésre jogosító kedvezményes igazolvány!
 

Probléma esetén ügyeleti telefonszám (csak az utazás napján!): +36-20-236-12-89
 
Utazáshoz szükséges érvényes személyi igazolvány!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Főúri kalandozás Fertődön - győri városnézéssel Főúri kalandozás Fertődön - győri városnézéssel Főúri kalandozás Fertődön - győri városnézéssel Főúri kalandozás Fertődön - győri városnézéssel