Hajózás a magyar tengeren

Brunszvik-kastély és a Folly Arborétum és Borászat

1 nap

Időpont:

2021. augusztus 07. szombat

Program

Találkozó reggel 7:15-kor a váci Művelődési Ház előtt, majd utazás rövid pihenővel Martonvásárra, ahol egy darabka Anglia elevenedik meg, az angol-neogót stílusú Brunszvik-kastélyt és elképesztően szép parkját látogatva. Amikor idősebb Brunszvik Antal 1758-ban hozzájutott a birtokhoz, igencsak más képet festett, mint napjainkban. A számtalanszor átalakított épület falai izgalmas történetet rejtenek magukban. Egy különleges történet megfejtését rejti a Beethoven Emlékmúzeum kiállítása, amit helyi idegenvezetéssel ismerhetünk meg.
A program után továbbutazunk és meglátogatjuk a Balaton egyik legfontosabb történelmi üdülőhelyét, Balatonfüredet. Rövid szabadidőnk után, vízre szállunk és egy 1 órás hangulatos sétahajózáson veszünk részt. A sétahajózás során utasaink megcsodálhatják a Balatont és a part menti látnivalókat egyaránt.
Ezután a Balaton Édenkertje, a Badacsonytomajon elterülő Folly Arborétum és Borászat felé vesszük az irányt, ami nem csak egy arborétum a sok közül. A különleges cédrusok és ciprusok gyűjteménye mellett, a Folly család története, Isten segítségével több generáció elkötelezett munkájának és kitartásának eredménye. Legyen Ön is részese a Folly család történetének! Szívja magába a százéves cédrusok nyugalmát, a varázslatos balatoni panorámát és kóstolja meg boraikat, melyeket szakértelemmel és fáradtságot nem kímélve készítettek el az Ön számára. Hazautazás a késő délutáni órákban, érkezés Vácra esti órákban.

Részletek és árak

Időpont: 2021. augusztus 07.  (szombat)     1 nap
Találkozó: 7:15-kor váci Művelődési Ház előtt
Indulás/Érkezés: 7:30-kor váci Művelődési Ház elől / elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: nincs
Min.létszám: 35 fő
 
Részvételi díj: 10.500 Ft/fő
 
A részvételi díj tartalmazza az útiköltséget, a csoportkísérő és az idegenvezetés árát. Nem tartalmazza a belépő díjakat: felnőtt kb. 8100 Ft/fő, nyugdíjas kb. 5900 Ft/fő.
 A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 
Fontos! Kérjük, legyen Önöknél a belépésre jogosító kedvezményes igazolvány,  valamint arcmaszk!

Utazáshoz szükséges érvényes személyi igazolvány illetve Védettségi igazolvány!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Hajózás a magyar tengeren Hajózás a magyar tengeren Hajózás a magyar tengeren Hajózás a magyar tengeren Hajózás a magyar tengeren Hajózás a magyar tengeren