Húsvétra hangolódás a Schönbrunni kastélyban

1 nap

Időpont:

2023. április 1.  (szombat) 

Program

Találkozó reggel 5:45-kor a váci Művelődési Ház előtt, majd utazás Ausztria fővárosába, Bécsbe. Közösen lehetőségünk lesz megtekinteni a Schönbrunni kastélyt. A 22 teremből álló „Imperial Touron” megismerkedhetünk I. Ferenc József és Sissi életének mindennapjaival. Majd szabadidő keretében elvegyülhetünk a húsvéti forgatagban (hagyományos húsvéti díszek, művészi díszítésű tojások, finom ételek, italok) vagy ki lehet használni a hatalmas kastélypark adta lehetőségeket: Állatkert, Hintómúzeum, Gloriette, Orangery Garden, Privy Garden, Galambház, szökőkutak, Pálmaház, Labirintus, gyerek múzeum, kisvonatozás stb… 
Aki szeretné, az egész napot el tudja tölteni a kastély területén. Délutánra tervezett programunk: idegenvezető kíséretében rövid városnéző séta Bécs belvárosában (Maria Theresia tér, Hofburg, Graben, Stephansdom, Népkert, Városháza stb.).
A délutáni időtöltésről előzetes felmérést készítünk, amit befizetéskor irodánkban kell jelezni. A bécsi gyalogos városnézést idegenvezetővel minimális létszám esetén is megtartjuk!
A busz 17:45-kor indul Bécs belvárosából, 18:00-kor a Schönnbrunni Kastély bejáratától. Érkezés Vácra az esti órákban.  
 

Részletek és árak

Időpont: 2023. április 1. (szombat)   
Találkozó: 05:45-kor Vác, Művelődési Ház előtt
Indulás/Érkezés: 06:00 óra Vác, Művelődési Ház elől/elé 
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: nincs
Min.létszám: 30 fő
 
Részvételi díj: 19.000 Ft/fő
 
A részvételi díj tartalmazza az útiköltséget, valamint az idegenvezetést. Nem tartalmazza a fakultatív sztornóbiztosítást (kb. 5%), az ajánlott utasbiztosítást (kb. 400 Ft/fő) és a belépőjegy árát: felnőtt: 24 Eur, gyerek (6-18): 17 Eur, diák (19-25): 20 Eur.
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 
 

Probléma esetén ügyeleti telefonszám (csak az utazás napján!): +36-20-236-12-89
 
Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Húsvétra hangolódás a Schönbrunni kastélyban Húsvétra hangolódás a Schönbrunni kastélyban Húsvétra hangolódás a Schönbrunni kastélyban Húsvétra hangolódás a Schönbrunni kastélyban Húsvétra hangolódás a Schönbrunni kastélyban Húsvétra hangolódás a Schönbrunni kastélyban Húsvétra hangolódás a Schönbrunni kastélyban Húsvétra hangolódás a Schönbrunni kastélyban Húsvétra hangolódás a Schönbrunni kastélyban Húsvétra hangolódás a Schönbrunni kastélyban Húsvétra hangolódás a Schönbrunni kastélyban