Húsvéti hangulatban a Schönbrunni kastély

1 nap

Időpont:

2020. április 9. csütörtök

Program

Találkozó reggel 5:15-kor a váci Művelődési Ház előtt, majd utazás Ausztria fővárosába, Bécsbe. Délelőtt a Habsburgok nyári rezidenciájának kastélylátogatása. Majd szabadprogram keretében elvegyülhetünk a húsvéti forgatagban (hagyományos húsvéti díszek, művészi díszítésű tojások, finom ételek, italok vagy sétálhatunk a kastély pompás kertjében ). 
Délutánra tervezett programunk: idegenvezető kíséretében rövid városnéző séta Bécs belvárosában (Maria Theresia tér, Hofburg, Graben, Stephansdom, Népkert, Városháza, stb.). Aki azonban szeretné kihasználni a hatalmas kastélypark adta lehetőségeket és a délutáni órákat is ott töltené, kedvére válogathat az alábbi lehetőségek közül (az árak tájékoztató jellegűek): Állatkert (20/10 eur), Hintómúzeum (9.50 eur), Gloriette (4.50 eur), Orangery Garden (4.50 eur), Privy Garden (4.50 eur), Galambház, szökőkutak, Pálmaház (6 eur), Labirintus (6 eur), gyerek múzeum (8.80 eur),  kisvonatozás stb… 
A délutáni időtöltésről előzetes felmérést készítünk, amit befizetéskor irodánkban kell jelezni. A bécsi gyalogos városnézést idegenvezetővel minimális létszám esetén is megtartjuk!
A busz 17:45-kor indul Bécs belvárosából, 18:00-kor a Schönnbrunni Kastély bejáratától. Érkezés Vácra az esti órákban.  

Részletek és árak

Időpont: 2020. április 09. (csütörtök)     1 nap
Találkozó: 05:15-kor Vác, Művelődési Ház előtt
Indulás/Érkezés: 05:30 óra Vác, Művelődési Ház elől/elé 
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: nincs
Min.létszám: 35 fő
 
Részvételi díj: 9.500 Ft/fő
 
 
A részvételi díj tartalmazza az útiköltséget, valamint az idegenvezetést. Nem tartalmazza a fakultatív sztornóbiztosítást (kb. 5%), az ajánlott utasbiztosítást (400 Ft/fő) és a belépőjegy árát: kb.16 Eur.
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 

Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Húsvéti hangulatban a Schönbrunni kastély Húsvéti hangulatban a Schönbrunni kastély Húsvéti hangulatban a Schönbrunni kastély Húsvéti hangulatban a Schönbrunni kastély Húsvéti hangulatban a Schönbrunni kastély Húsvéti hangulatban a Schönbrunni kastély Húsvéti hangulatban a Schönbrunni kastély Húsvéti hangulatban a Schönbrunni kastély Húsvéti hangulatban a Schönbrunni kastély