Bécs és a Schönbrunni kastély

1 nap

Időpontváltozás!!! ÚJ IDŐPONTBAN!!

2020. április 9. csütörtök        2020. október 3. szombat

Program

Találkozó reggel 5:15-kor a váci Művelődési Ház előtt, majd utazás Ausztria fővárosába, Bécsbe. Közösen lehetőségünk lesz megtekinteni a Schönbrunni kastélyt. A 22 teremből álló „Imperial Touron” megismerkedhetünk I. Ferenc József és Sissi életének mindennapjaival. Majd szabadidő keretében ki lehet használni a hatalmas kastélypark adta lehetőségeket, kedvünkre válogathatunk az alábbi lehetőségek közül: Állatkert, Hintómúzeum, Gloriette, Orangery Garden, Privy Garden, Galambház, szökőkutak, Pálmaház, Labirintus, gyerek múzeum,  kisvonatozás stb… 
Aki szeretné, az egész napot el tudja tölteni a kastély területén. Délutánra tervezett programunk: idegenvezető kíséretében rövid városnéző séta Bécs belvárosában (Maria Theresia tér, Hofburg, Graben, Stephansdom, Népkert, Városháza, stb.).
A délutáni időtöltésről előzetes felmérést készítünk, amit befizetéskor irodánkban kell jelezni. A bécsi gyalogos városnézést idegenvezetővel minimális létszám esetén is megtartjuk!
A busz 17:45-kor indul Bécs belvárosából, 18:00-kor a Schönnbrunni Kastély bejáratától. Érkezés Vácra az esti órákban.  

Részletek és árak

Időpont: 2020. április 09. (csütörtök)    Új időpont: 2020. október 3. (szombat)  1 nap
Találkozó: 05:15-kor Vác, Művelődési Ház előtt
Indulás/Érkezés: 05:30 óra Vác, Művelődési Ház elől/elé 
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: nincs
Min.létszám: 35 fő
 
Részvételi díj: 9.500 Ft/fő
 
 
A részvételi díj tartalmazza az útiköltséget, valamint az idegenvezetést. Nem tartalmazza a fakultatív sztornóbiztosítást (kb. 5%), az ajánlott utasbiztosítást (400 Ft/fő) és a belépőjegy árát: kb.16 Eur.
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 

Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Bécs és a Schönbrunni kastély Bécs és a Schönbrunni kastély Bécs és a Schönbrunni kastély Bécs és a Schönbrunni kastély Bécs és a Schönbrunni kastély Bécs és a Schönbrunni kastély Bécs és a Schönbrunni kastély Bécs és a Schönbrunni kastély Bécs és a Schönbrunni kastély Bécs és a Schönbrunni kastély