Kassa ünnepi díszben

1 nap

Időpont:

2019. december 1. (vasárnap)

Program

Találkozó reggel 6:15-kor a váci Művelődési Ház előtt, indulás 6:30-kor. Utazás rövid pihenőkkel, majd megérkezünk Szlovákia második legnagyobb városába, Kassára. Helyi idegenvezető kíséretében, gyalogos városnézés keretében megtekintjük a főbb nevezetességeket (Déli kapu, Kassa címere, Szent Mihály-kápolna, Szent-Erzsébet székesegyház /II. Rákóczi Ferenc sírja/, Állami Színház, Premontrei templom, Lőcsei-ház, Immaculata szoborcsoport, Márai Múzeum és a Márai-szobor, Rodostói-ház).
Majd szabadprogram az adventi vásáron, és Kassa mesebeli díszben pompázó belvárosában. Az árusok ízléses fából készült házikókban kínálják a hagyományőrző kézműves ajándékokat, forralt bort, mézeskalácsot és más ünnepi finomságokat. Emellett számtalan zenei produkció, betlehemes játék, karácsonyi dallam szolgálja az ünnepre való ráhangolódást. Hazaindulás az esti órákban. Késői érkezés Vácra, a kiindulási helyünkre.

Részletek és árak

Időpont: 2019. december 1. (vasárnap) 1 nap
 
Találkozó: 6:15-kor, váci Művelődési Ház előtt
Indulás/érkezés: 6:30-kor váci Művelődési Ház elől / elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: nincs
Minimum létszám: 35 fő
 
Részvételi díj: 9.500 Ft/fő
 
A részvételi díj tartalmazza az utazást, és az idegenvezetés költségét. Nem tartalmazza a fakultatív sztornóbiztosítást (kb. 5 %) az ajánlott utasbiztosítást (kb. 400 Ft/fő), és a belépőjegyek árát (kb. 11 Eur).
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a lemondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 

Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Kassa ünnepi díszben Kassa ünnepi díszben Kassa ünnepi díszben Kassa ünnepi díszben Kassa ünnepi díszben Kassa ünnepi díszben Kassa ünnepi díszben Kassa ünnepi díszben