Keszthely

A Balaton fővárosa

1 nap

Időpont:

2021. október 16. szombat

Program

Találkozó reggel 7:15-kor a váci Művelődési Ház előtt, majd utazás rövid pihenővel Keszthelyre, a Festetics-kastélyba. Tárlatvezető kíséretében megtekintjük a 18 termet magába foglaló enteriőr-kiállítás eredeti vagy korhűen rekonstruált belső tereit, melyek a 18–19. századi főúri életformát mutatják be. A kastély legnagyobb értéke Magyarország egyetlen épen maradt főúri magánkönyvtára. Majd egyénileg megtekinthető a gyönyörű Hintókiállítás vagy az egzotikus növényeket őrző Pálmaház. Idegenvezető kíséretében rövid sétát teszünk a kastélyparkban, majd kimegyünk a belvárosba. Egy órás szabadidőben lehetőség nyílik ebédelni, esetleg cukrászdázni. Programunkat egy kellemes belvárosi sétával folytatjuk, ahol megismerkedünk a város nevezetességeivel, érdekességeivel (pl. Babamúzeum, Játékmúzeum, Történelmi Panoptikum, Csigaparlament stb.) A délutáni órákban egy Balaton-parti sétával búcsúzunk a várostól. Késő délután hazaindulás Vácra, várható érkezés az esti órákban.

Részletek és árak

Időpont: 2021. október 16. (szombat)     1 nap
Találkozó: 7:15-kor váci Művelődési Ház előtt
Indulás/Érkezés: 7:30-kor váci Művelődési Ház elől / elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: nincs
Min.létszám: 30 fő
 
Részvételi díj: 12.000 Ft/fő
 
A részvételi díj tartalmazza a csoportkísérő, az idegenvezetések, és az útiköltség díját. Nem tartalmazza a belépő díjakat: kb. 4.400 Ft/fő felnőtt, kb. 3.000 Ft/fő nyugdíjas.
 
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 
Fontos! Kérjük, legyen Önöknél a belépésre jogosító kedvezményes igazolvány,  valamint arcmaszk!
 

Utazáshoz szükséges érvényes személyi igazolvány illetve Védettségi igazolvány!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Keszthely Keszthely Keszthely Keszthely