A konyakmeggy készítés rejtelmei, kiskunmajsai fürdőzéssel

Gyógyfürdő – Élményfürdő – Csúszdapark – Hullámfürdő – Úszó Aquapark - Strandfürdő

1 nap

Időpont:

2021. augusztus 4. szerda

Program

Találkozó reggel 7:45-kor a váci Művelődési Ház előtt, majd utazás rövid pihenővel Szankra, az Ízek Házába, ahol bepillantást nyerhetünk a roppanós kézműves konyakmeggy készítésének teljes folyamatába. A falucska környékén termett, mézédes meggyből, és minőségi étcsokoládéból a szemünk előtt készítenek pompás konyakmeggy golyókat a helyi asszonyok. Az étcsokoládéba mártott finomságon kívül más fajtákat is készítenek, fehér illetve rózsaszín csokis konyakmeggyet, amiket természetesen meg is tudunk kóstolni. Majd továbbutazunk Kiskunmajsára, a 35 éves múltra visszatekintő Jonathermál Gyógy - és Élményfürdőbe. A fürdő 11 medencével rendelkezik (gyógymedencék, élmény és hullám medence, csúszdapark, pancsoló és a szabad strand). Az impozáns faszerkezetű csarnokban egy 36 és egy 38 fokos gyógymedence, valamint egy 25 méteres gyógy úszómedence, finn szauna, aroma szauna, gőzfürdő, és egy hideg vizes mártózó medence található. A szabadban egész évben igénybe vehető gyógymedence áll a fürdőzők rendelkezésére. Az élménymedence 14 élményelemmel várja a kikapcsolódni vágyókat, pl. pezsgőágyak, gejzírek, dögönyözők, masszírozók, pezsgőfürdő, sziklacsobogó, vízgomba és jakuzzi. A fürdő elmaradhatatlan részét képezi a hullámmedence, mely a tenger hangulatát idézi meg. A mintegy 20 hektáros, zöld pázsittal borított, fásított területen a fürdőzés és napozás mellett sokféle sportolási, szabadidő eltöltési lehetőség is kínálkozik - tollaslabda pályák, minigolf, játszóterek, játszóház, óriás sakk és lengő teke. Kalandvágyó fürdőzők részére kitűnő lehetőségeket kínál az úszó aquaparki elemekkel gazdagított, homokos parttal rendelkező mesterséges tó. Hazaindulás késő délután, várható érkezés Vácra az esti órákban.

Részletek és árak

Időpont: 2021. augusztus 4. (szerda)     1 nap
Találkozó: 7:45-kor váci Művelődési Ház előtt
Indulás/Érkezés: 8:00-kor váci Művelődési Ház elől / elé
Ellátás: nincs
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Min.létszám: 35 fő
 
Részvételi díj: 9.500 Ft/fő
 
A részvételi díj tartalmazza az útiköltség díját. Nem tartalmazza a belépő díjakat: 2600 Ft/fő.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 
Fontos! Kérjük, legyen Önöknél a belépésre jogosító kedvezményes igazolvány,  valamint arcmaszk!

Utazáshoz szükséges érvényes személyi igazolvány illetve Védettségi igazolvány!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
A konyakmeggy készítés rejtelmei, kiskunmajsai fürdőzéssel A konyakmeggy készítés rejtelmei, kiskunmajsai fürdőzéssel A konyakmeggy készítés rejtelmei, kiskunmajsai fürdőzéssel