KŐRÖSHEGYI LEVENDULASZÜRET és az indiai ökofalu: KRISNA-VÖLGY

1 nap

2 időpontban:

2020. július 11. (szombat) MEGTELT!

2020. július 12. (vasárnap)

Program

Találkozó reggel 7:15-kor a váci Művelődési Ház előtt, indulás 7:30-kor. Utazás a provence-i hangulatot idéző dél-balatoni Kőröshegyi Levendulásba, ahol mindenki a helyszínen megvásárolható arató táskába vagy kosárba gyűjtheti az illatos levendulát, melyet többféle méretben tudnak vásárolni, mérettől függően kb. 1000-4000 Ft között. Az igény szerinti mennyiségben megvásárolt arató táska díján kívül a levendulaszedésnek nincs egyéb díja. A helyszínen metszőollót tudnak biztosítani 500 Ft-os letéti díj ellenében, spárgát illetve kötözőszalagot ingyenesen adnak.
A kora délutáni órákban megérkezünk Somogyvámos külterületén elterülő, Magyarországon egyedülálló ökofaluba, a Krisna-völgybe. A 266 hektár területű biofarm és központ azzal a céllal létesült, hogy az embereket hozzásegítse a védikus kultúra értékeinek, valamint a természetes életmódnak a megismeréséhez. Idegenvezető kíséretében egy körsétát teszünk a birtokon. Megtekintjük a legkiemelkedőbb területeket, mely által mélyebb betekintést nyerhetünk az itt lakók életmódjába. Megközelítjük a kutakkal és fatározókkal felszerelt színes lakóházakat is, majd megnézzük a szépen kiépített biokertészetet. Szabadidőnkben a vegetáriánus étteremben megkóstolhatjuk a helyben készült indiai finomságokat, illetve egy ajándékbolt is várja a vendégeket, ahol füstölők, ékszerek, indiai kozmetikumok, fűszerek és ruhák is megvásárolhatók. Késő délutáni órákban hazaindulunk, érkezés Vácra az esti órákban.
Hasznos információk: 
Krisna-völgyben az a szokás, hogy a templomépületbe nem lépünk be cipővel. Beléphetünk jó idő esetén mezítláb, zokniban vagy azokban a szövetpapucsokban, melyek az idelátogató vendégeink részére a bejáratnál lévő tárolóban találhatók.
Kérjük, hogy megfelelő ruházatban látogassák meg Krisna-völgyet, kerülve a nagyon kihívó öltözetet: miniszoknya, mélyen dekoltált ruha, stb.
Kérjük, ne hozzanak magukkal húst, halat, tojást tartalmazó, illetve alkohol tartalmú ételt vagy italt, mert ilyen élelmiszereket nem lehet fogyasztani Krisna-völgyben.
Kérjük, hogy Krisna-völgy területén ne dohányozzanak, erre a célra a főbejárat előtt van kijelölt hely.
 

Részletek és árak

Időpontok: 2020. július 11. (szombat) / július 12. (vasárnap)    1 nap
Találkozó: 7:15-kor Vác, Művelődési Ház előtt
Indulás: 7:30 óra, Vác, Művelődési ház elől / elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: nincs
Min.létszám: 35 fő
 
Részvételi díj: 8.800 Ft/fő
 
A részvételi díj tartalmazza az útiköltséget, nem tartalmazza az útlemondási biztosítást (kb. 5%) és a belépőjegyet a Krisna-völgybe: 3550 Ft, gyerek/nyugdíjas: 2450 Ft, Arató táskák: kb. 1000-4000 Ft/fő.
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk. A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 

Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!

 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
KŐRÖSHEGYI LEVENDULASZÜRET és az indiai ökofalu: KRISNA-VÖLGY KŐRÖSHEGYI LEVENDULASZÜRET és az indiai ökofalu: KRISNA-VÖLGY KŐRÖSHEGYI LEVENDULASZÜRET és az indiai ökofalu: KRISNA-VÖLGY KŐRÖSHEGYI LEVENDULASZÜRET és az indiai ökofalu: KRISNA-VÖLGY KŐRÖSHEGYI LEVENDULASZÜRET és az indiai ökofalu: KRISNA-VÖLGY KŐRÖSHEGYI LEVENDULASZÜRET és az indiai ökofalu: KRISNA-VÖLGY KŐRÖSHEGYI LEVENDULASZÜRET és az indiai ökofalu: KRISNA-VÖLGY KŐRÖSHEGYI LEVENDULASZÜRET és az indiai ökofalu: KRISNA-VÖLGY