Noszvaj gazdagon - Eger városnézéssel

Belföld

1 nap

Időpont:

2020. július 26.  vasárnap

Program

Találkozó reggel 7:45-kor a váci Művelődési Ház előtt, majd utazás rövid pihenővel Noszvajra, Magyarország legtisztább levegőjű településére.  Első állomásunk a szőlőhegyekkel körbevett, idilli fekvésű De la Motte kastély, a Bükk lábánál. Megtekintjük a magyar későbarokk kastélyépítészet egyik legszebb gyöngyszemét és a domboldalra épült hangulatos angolparkját. Innen átmegyünk a falu fölé magasodó várhegyre, a fehér sziklába vájt, mesterségesen kialakított barlanglakásokhoz, melyek egykor szegények lakóhelyei voltak (1975-ben költözött ki az utolsó lakos). Majd ezt követően a falu Gazdaházában régi hazai ízek várnak minket ebédidőben: friss kemencében sült kenyérlángos (langalló), és kísérőként ízletes kistermelői bor. Betekintést nyerhetünk a házi szilvalekváros bukta és a kakaós csiga elkészítésének fortélyaiba, amit később el is fogyaszthatunk. Amíg az édes finomságok elkészülnek vendéglátóink bemutatják a Gazdaházat. Különlegességként helyi gyógynövény teát is kóstolhatunk. Innen utunkat a Bükk lábánál fekvő, egy évezredes múltra visszatekintő Eger történelmi városában folytatjuk, ahol kényelmes séta keretében, helyi idegenvezető kíséretében ismerjük meg a város nevezetességeit (Érseki Palota, Vár, Bazilika, minaret, török fürdő...). Az idegenvezetés után szabadidő Egerben. Hazaindulás, érkezés Vácra az esti órákban.

Részletek és árak

Időpont: 2020. július 26. (vasárnap)     1 nap
Találkozó: 7:45-kor váci Művelődési Ház előtt
Indulás/Érkezés: 8:00-kor váci Művelődési Ház elől / elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: nincs
Min.létszám: 35 fő
 
Részvételi díj: 9.900 Ft/fő
 
A részvételi díj tartalmazza az útiköltséget és az idegenvezetés díjait. Nem tartalmazza a belépőjegyek (2200 Ft/fő), illetve az ebéd költségét (2300 Ft/fő).
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 
Fontos! Kérjük, legyen Önöknél a belépésre jogosító kedvezményes igazolvány,  valamint arcmaszk!
 

Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Noszvaj gazdagon - Eger városnézéssel Noszvaj gazdagon - Eger városnézéssel Noszvaj gazdagon - Eger városnézéssel Noszvaj gazdagon - Eger városnézéssel Noszvaj gazdagon - Eger városnézéssel Noszvaj gazdagon - Eger városnézéssel Noszvaj gazdagon - Eger városnézéssel Noszvaj gazdagon - Eger városnézéssel Noszvaj gazdagon - Eger városnézéssel Noszvaj gazdagon - Eger városnézéssel