Nyaralás Montenegróban

Utazás az Adria Tours Utazási Iroda szervezésében, budapesti indulással!

Fakultatív programokkal, telepített magyar nyelvű idegenvezetővel!

Választható szállodai vagy apartmanos elhelyezéssel!

Időpontok:

2021.06.19. - 06.26. és 07.31. - 08.07. (8 nap/7 éj) Éjszakai utazással, tranzitszállás nélkül! /84.000 Ft-tól/

2021.07.16. - 07.24. és 08.13. - 08.21. (9 nap/8 éj) Odaútban tranzitszállással! /100.000 Ft-tól/

2021.08.27. - 09.05. és 09.10. - 09.19. (10 nap/9 éj) Odaútban és visszaútban is tranzitszállással! /114.000 Ft-tól/

 

 

Program

2021.06.19. - 06.26. és 07.31. - 08.07. (8 nap/7 éj) Éjszakai utazással, tranzitszállás nélkül!
 
Indulás: Pénteken Budapestről (tervezett indulási hely Dózsa György út Syma csarnok) 17 órakor. (A pontos indulási hely és időpont az utastájékoztatóban szerepel, indulás előtt egy héttel.) Tervezett utazás Bosznián keresztül, a Neretva völgyén át a montenegrói tengerpartra, amennyiben ez nem lehetséges, akkor Szerbián keresztül.
1. nap: érkezés a tengerpartra szombaton a kora délutáni órákban. A kiválasztott szállások elfoglalása. Montenegróban telepített magyar idegenvezetőink várják Önöket. Az elhelyezésben és programokban a segítségükre lesznek.
2.-7. nap: pihenés, nyaralás a tengerparton. Minden nap magyar nyelvű fakultatív kirándulási lehetőségek, melyekről a katalógusban és a weblapon részletes leírást és árakat találnak. Itthon befizethetőek forintban vagy euróban. Tivatban lakóknak egy alkalommal kirándulás a Plavi Horizont-i strandra, melyet a részvételi díj tartalmaz (homokos, nyílt tengeri strand).
8. nap: szombat reggel visszaindulás Magyarországra. Várható érkezés a késő esti-éjjeli órákban.

 

2021.07.16. - 07.24. és 08.13. - 08.21. (9 nap/8 éj) Odaútban tranzitszállással!

Indulás: Pénteken Budapestről (tervezett indulási hely Dózsa György út Syma csarnok) 04:00 órakor.
1. nap: utazás Bosznián keresztül (Eszék, Zenica), érkezés Szarajevóba a késő délutáni órákban. Városnézés magyar idegenvezetővel, majd svédasztalos vacsora és szállás Szarajevó Ilidzsa nevű városrészében 4*-os hotelben.
2. nap: svédasztalos reggeli után utazás Mostarba, ahol kb. 2 órás séta és szabadprogram az utaskísérővel. Az óváros, az Öreghíd és a bazár megtekintése, fakultatív ebéd. Továbbutazás a tengerpartra. Érkezés szombaton a késő délutáni órákban, a szállás elfoglalása. Telepített magyar idegenvezetőink várják Önöket, akik az elhelyezésben és a programokban segítségükre lesznek.
3-8. nap: pihenés, nyaralás a tengerparton. Minden nap magyar nyelvű fakultatív kirándulási lehetőségek, melyekről a katalógusban és a weblapon részletes leírást és árakat találnak. Itthon befizethetőek forintban vagy euróban. Tivatban lakóknak egy alkalommal kirándulás a Plavi Horizont-i strandra, melyet a részvételi díj tartalmaz (homokos, nyílt tengeri strand). 
9. nap: szombat reggel visszaindulás Magyarországra, várható érkezés a késő esti- éjjeli órákban

 

2021.08.27. - 09.05. és 09.10. - 09.19. (10 nap/9 éj) Odaútban és visszaútban is tranzitszállással!

Indulás: Pénteken Budapestről (tervezett indulási hely Dózsa György út Syma csarnok) 04:00 órakor.
1. nap: utazás Bosznián keresztül (Eszék, Zenica), érkezés Szarajevóba a késő délutáni órákban. Városnézés magyar idegenvezetővel, majd svédasztalos vacsora és szállás Szarajevó Ilidzsa nevű városrészében 4*-os hotelben.
2. nap: svédasztalos reggeli után tovább utazás Mostarba, ahol kb. 2 órás séta és szabadprogram az utaskísérővel. Az óváros, az Öreghíd és a bazár megtekintése, valamint fakultatív ebéd. Ezután tovább utazás a tengerpartra. Érkezés szombaton a késő délutáni órákban, a kiválasztott szállás elfoglalása. Telepített magyar idegenvezetőink várják Önöket, akik az elhelyezésben és a programokban végig segítségükre lesznek.
3-8. nap: pihenés, nyaralás a tengerparton. Minden nap magyar nyelvű fakultatív kirándulási lehetőségek, melyekről a katalógusban és a weblapon részletes leírást és árakat találnak. Itthon befizethetőek forintban vagy euróban. Tivatban lakóknak egy alkalommal kirándulás a Plavi Horizont-i strandra, melyet a részvételi díj tartalmaz (homokos, nyílt tengeri strand).
9. nap: szombat reggel hazaindulás megállóval a Durmitor Nemzeti Parkban. Érkezés a déli órákban, majd közös séta a nemzeti park legnagyobb és legszebb tavánál, a Fekete Tónál. A tó körbetúrázása kb. 3 óra, aki nem bírja a 3-4 órás sétát,rövidebbet is tehet vagy leülve a tó partján megvárhatja a csoportot. Továbbutazás Nova Városba, ahol svédasztalos vacsora, szállás 3*-os szállodában.
10. nap: A svédasztalos reggelit követően utazás Szerbián keresztül Magyarországra, érkezés az esti-éjjeli órákban (határviszonyoktól függ).
 
 
Fakultatív kirándulások:
 • Egésznapos hajókirándulás a Kotori öbölben
 • Egésznapos kirándulás Albániába
 • Lovcen-Cetinje-Rijeka Crnojevica 
 • Esti Kotor
 • Tara rafting
 • Dubrovnik

Részletek és árak

 
Indulás/ Érkezés: program szerint, Budapestről (tervezett indulási hely: Dózsa György út, Syma csarnok)
Szállás, ellátás: választható szállodai vagy apartmanos elhelyezés
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Fix ülőhely kérhető a buszon: 2000 Ft/fő
Min. létszám: 25 fő
 

Szálláslehetőségek:

 • Tivati apartmanok, önellátással
 • Hotel Park 3* -Budva, félpanzióval
 • Park villák 3* -Budva, önellátással
 • Hotel Kamelija 2* -Tivat, félpanzióval
 • Hotel MB 3* -Budva, reggelivel
 • Slovenska Plaza 3* -Budva, félpanzióval

 

A részvételi díj tartalmazza a buszköltséget, a választott szálláshelyet, az üdülőhelyi díjat, a sztornó biztosítást, a Plavi Horizont-i kirándulást a tivati utasoknak, az utaskísérőt a buszon és a magyar asszisztenciát Montenegroban. Nem tartalmazza a kötelező baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást, a fakultatív programok árát és a belépőjegyeket.

Az autóbuszon személyenként max. 18 kg poggyász és 1db 5 kg kisméretű kézi poggyász szállítható! Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.

Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel!
 
Montenegróba a belépéshez oltási vagy védettségi igazolvánnyal kell hogy rendelkezzenek az utasok, vagy 72 óránál nem régebbi negatív PCR teszt vagy antigén teszt szükséges.
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Nyaralás Montenegróban Nyaralás Montenegróban Nyaralás Montenegróban Nyaralás Montenegróban Nyaralás Montenegróban Nyaralás Montenegróban Nyaralás Montenegróban