Óévbúcsúztató Sátoraljaújhelyen

3 nap/2 éjszaka

Időpont:

2019. december 30. - 2020. január 01.

Program

1. nap: Találkozó reggel 7:45-kor a váci Művelődési Ház előtt, indulás 8:00-kor. Utazás a gödöllői Grassalkovich kastélyhoz, Sissi királyné kedvenc magyar kastélyához. Helyi idegenvezető mesél a kastély történelméről, lakói főúri életviteléről, megtekintjük freskókkal bőségesen díszített, korhű és impozánsan berendezett szobáit, valamint az európai ritkaságnak számító barokk színházát. Majd utunkat folytatva megérkezünk a Vizsolyi Biblia Látogatóközpontba, ahol helyi idegenvezető kíséretében megtekintjük a hungarikumnak számító Károli Bibliát (az első teljes szövegű, magyar nyelvre fordított biblia), a Nyomtatástörténeti Múzeumot, ahol a korhű, fa nyomdagépen ingyenesen kinyomtatható emlékül a Vizsolyi Biblia első oldala. Kora este érkezünk a Zemplén lábánál fekvő Sátoraljaújhelyre. (2 éj) Szállás elfoglalása. A szálloda halljában 17:00 órakor 3 poharas borkóstoló lesz, a helyi Portius borászat kínalátából, vásárlási lehetőséggel. Majd vacsora. Lehetőség van a szálloda saját szolgáltatásainak használatára: korlátlan wellness használat, feszített tükrű beltéri medence, jacuzzi, szauna, korlátlan wifi internetezési lehetőség.
 
2.nap: Reggeli után utazás Tolcsvára a Gyógynövény- és Szépségközpontba a Hélia-D herba-kastélyba. Idegenvezető kíséretében megismerkedhetünk a szemet gyönyörködtető területtel és a gyógyhatásáról legendásan híres Helia-D Tokaji Aszús kozmetikai termékcsaláddal. Majd ha időjárásunk engedi, Tokajnál hajóra szállunk, és közvetlenül a vízen úszva fedezhetjük fel a csodás téli tájat. Délután visszaérkezés Sátoraljaújhelyre. Szabadprogram (libegőzés, hófánkozás, bobozás...), készülődés szilveszter estére. Este Óévbúcsúztató svédasztalos, élőzenés gálavacsora, all inclusive italfogyasztással, újévi büfével. 
 
3. nap: A késői reggeli után továbbutazás, majd feltöltődés a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdőben, frissítő fürdőzéssel és ebédelési lehetőséggel (választható menüsor).  Visszaérkezés Vácra az esti órákban.

Részletek és árak

Időpont: 2019. december 30. - 2020. január 01.  3 nap/2 éjszaka
 
Találkozó: 7:45-kor Vác, Művelődési Ház előtt
Indulás/Érkezés: 8:00 óra, Vác, Művelődési ház elől/elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Szállás: Hotel Hunor 4*, Sátoraljaújhely
Ellátás: Félpanzió: bőséges büfé reggeli és vacsora, szilveszteri gálavacsora élőzenével, all inclusive italfogyasztással
Fakultatív estebéd: (01.01-én) választható menüsorral
A. menü: Gulyásleves (1 sz. kenyér) + 2 db ízes palacsinta (1.650 Ft)
B. menü: Csontleves + Rántott sertésborda, hasábburgonyával, csipet savanyúval (2.900 Ft)
Minimum létszám: 35 fő
 
Részvételi díj: 63.000 Ft/fő
Előleg: 25.000Ft/fő     
 
(hátralék fizetendő legkésőbb 30 nappal az út indulása előtt)
 
A részvételi díj tartalmazza az utazást, a szállást félpanzióval, a 3 poharas borkóstolót, a gálavacsorát italfogyasztással és az idegenforgalmi adót.
Nem tartalmazza a fakultatív útlemondási biztosítást (kb. 5%), a fakultatív estebébet, a belépőjegyeket: kb. 5500/3500 Ft/fő, és a fürdőbelépőt kb. 2000/1700 Ft/fő. Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a lemondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 

Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást és Boldog Új Évet kívánunk!
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Óévbúcsúztató Sátoraljaújhelyen Óévbúcsúztató Sátoraljaújhelyen Óévbúcsúztató Sátoraljaújhelyen Óévbúcsúztató Sátoraljaújhelyen Óévbúcsúztató Sátoraljaújhelyen Óévbúcsúztató Sátoraljaújhelyen Óévbúcsúztató Sátoraljaújhelyen Óévbúcsúztató Sátoraljaújhelyen Óévbúcsúztató Sátoraljaújhelyen Óévbúcsúztató Sátoraljaújhelyen Óévbúcsúztató Sátoraljaújhelyen