Pécs és a Zsolnay Kulturális Negyed

Belföld

1 nap

Időpont:

2020. szeptember 26.  szombat

Program

Találkozó reggel 6:15-kor a váci Művelődési Ház előtt, majd utazás, rövid pihenővel Európa Kulturális Fővárosába, Pécsre. Délelőtt egy látnivalókban gazdag belvárosi sétát teszünk helyi idegenvezető kíséretében – Barbakán, Cella Septichora, dzsámi, dóm stb.) Majd szabadidő keretein belül egyénileg el lehet fogyasztani egy finom ebédet. Busszal továbbutazunk a 2014-ben hungarikummá nyilvánított Zsolnay Kulturális Negyedbe. Kb 1 órás kültéri séta alkalmával megismerkedhetünk a Zsolnay család és a világhírű kerámiagyár történetével, érdekességeivel. A Zsolnay Negyedben találhatók a Zsolnay-örökséget bemutató unikális kiállítások. Közösen megtekintjük dr. Gyugyi László gyűjteményét, ami egy kétmilliárd forintra becsült, közel 700 kerámiatárgyból álló tárlat, amely a Zsolnay Aranykora címet viseli. Szabadidőnkben lehetőség nyílik egyéb más kiállításokat is egyénileg megtekinteni (mindegyik kiállítás külön térítés ellenében látogatható). Késő délután hazaindulás, érkezés Vácra az esti órákban.

Részletek és árak

Időpont: 2020. szeptember 26.   (szombat)     1 nap
Találkozó: 6:15-kor váci Művelődési Ház előtt
Indulás/Érkezés: 6:30-kor váci Művelődési Ház elől / elé
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: nincs
Min.létszám: 35 fő
 
Részvételi díj: 11.900 Ft/fő
 
A részvételi díj tartalmazza az útiköltséget és az idegenvezetés díjait. Nem tartalmazza a belépőjegyek (kb. 6300/4100 Ft/fő) költségét: Dzsámi, Cella Septichora, Székesegyház, Zsolnay Aranykora (Gyugyi-gyűjtemény). A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
 
Fontos! Kérjük, legyen Önöknél a belépésre jogosító kedvezményes igazolvány,  valamint arcmaszk!

Utazás érvényes kártyás személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Pécs és a Zsolnay Kulturális Negyed Pécs és a Zsolnay Kulturális Negyed Pécs és a Zsolnay Kulturális Negyed Pécs és a Zsolnay Kulturális Negyed Pécs és a Zsolnay Kulturális Negyed Pécs és a Zsolnay Kulturális Negyed Pécs és a Zsolnay Kulturális Negyed