Plitvicei kirándulás

Varasd - Trakoscan

2 nap/1 éjszaka 

Időpont:

2023. június 10-11.  (megtelt) 

Új időpont: 

2023. augusztus 11-12. (megtelt)

Program

1. nap: Találkozó reggel 5:45-kor a váci Művelődési Ház előtt, utazás pihenőkkel Horvátországba. Első állomásunk Varasd, ahol megtekintjük a hangulatos óvárost. A város vára, számos múzeuma, és galériája, valamint hangulatos, szép utcácskáinak köszönhetően Észak-Horvátország legnépszerűbb turistacélpontjává vált. Utunk folytatásaként ellátogatunk a mesebeli, tó partjára épült Trakostyán várába, amit dombok között, erdők mélyén eldugva találunk egy csodaszép természetvédelmi környezetben. Továbbutazás a Plitvice közeli szálláshelyünkre (1 éj), vacsora.
 
2. nap: Reggeli után utazás Plitvicére. Látogatás a világörökség részét képező nemzeti parkban. Egy könnyed kirándulás keretén belül felkeressük a 16 tóból álló terület legszebb részeit. Aligha van a világon még egy olyan hely, ahol a helyi őshonos állatok minden fajtája megtalálható lenne. Változatos élővilágának legérdekesebb lakói a medve, a farkas és a vidra. A szürke medve figurája a park jelképein is feltűnik. Ezen felül élnek itt vaddisznók, görények, mókusok, nyulak, rókák. A területen 126 madárfajt jegyeztek fel, amelyek közül 70-nek ez az állandó fészekrakóhelye. A vízi csodaként emlegetett paradicsom káprázatos színeivel, lenyűgöző vízeséseivel felejthetetlen élményt kínál minden idelátogatónak. Hazaindulás délután, érkezés Vácra a késő esti órákban.
 

Részletek és árak

Időpont: 2023június 10-11. és augusztus 11-12. 2 nap/1 éj
Találkozó: 5:45-kor Vác, Művelődési ház
Indulás/érkezés: 6:00 óra, Vác, Művelődési Ház elől / elé 
Utazás: légkondicionált autóbusszal 
Szállás: 3*-os hotelben
Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)
Egyágyas felár: 7.500 Ft/fő/éj
Plitvicei-tavak belépő: felnőtt: 14.500 Ft/fő, diák: 12.000 Ft/fő, gyermek (7-18): 7.500 Ft/fő, Irodában fizetendő 2. részlet kifizetésénél!
Min.létszám: 30 fő
 
 
Részvételi díj: 53.900 Ft/fő
Előleg: 21.000 Ft/fő    
 
(hátralék fizetendő legkésőbb 30 nappal az út indulása előtt)
 
A részvételi díj tartalmazza az utazást, a szállást félpanzióval, az idegenforgalmi adót és az idegenvezetés költségét. Nem tartalmazza a fakultatív útlemondási biztosítást, az ajánlott utasbiztosítást és a kastélybelépő árát (7 Eur/felnőtt és 4 Eur/diák 18 évig).
Utazásunkat mozgásában korlátozott személyeknek nem ajánljuk.
A részletes tájékoztatást a szerződéses feltételekről (benne a felmondás feltételeiről) a KOCZKA TOURS UTAZÁSI Kft. Utazási Szerződése tartalmazza.
Fontos! Az autóbuszon személyenként max. 18 kg poggyász és 1db 5 kg kisméretű kézi poggyász szállítható!
 
 
 
 

Probléma esetén ügyeleti telefonszám (csak az utazás napján!): +36-20-236-12-89
 
Utazáshoz szükséges érvényes személyi igazolvány!
 
Élményekben gazdag, kellemes utazást kívánunk!
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Plitvicei kirándulás Plitvicei kirándulás Plitvicei kirándulás Plitvicei kirándulás Plitvicei kirándulás Plitvicei kirándulás Plitvicei kirándulás Plitvicei kirándulás Plitvicei kirándulás